-
مشکل در سایت
با درود
سایتم رو آپلود کردم ولی هیچ چیزی تو آدرسم نشون داده نمیشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و صفحه خالیه
انجمن رو گشتم. آموزش انتقال از لوکال به هاست رو هم خوندم و طبق اون این کار رو انجام دادم. ولی هنوز بعضی چیزا رو خوب متوجه نشدم: ( شاید دلیل هم که سایتم نشون داده نمیشه این باشه )
1. چرا باید دیتابیسی که وجود داره و ساخته شده رو اول اکسپورت کرد و بعد دوباره ایمپورتش کرد؟ ( طبق آموزش این کار رو انجام دادم ). حالا این ایمپورت کردن باید تو هاست انجام بگیره یا لوکال؟
2. تو تنظیمات configuration چند چیز مبهم واسم وجود داره.: این که من سایتم رو توی لوکال ساختم الان به هاست انتقالش دادم باید در قسمت یوزر و پسورد لوکال بنویسم یا اینکه یوزر و پسورد اف تی پی رو ؟
var $host = 'localhost'; var $user = ' '; var $password = ' '; var $db = ' '
3. مسیر نصب جوملا را مشخص کنید: یعنی چی؟ مسیری نصبی که روی لوکال بوده دیگه؟ اگه آره چرا تو آموزش در wamp server به صورت C:\wamp\www\joomla\logs می*باشد. ولی در برنامه نویسی به صورت شکل پایین میباشد: ( به اسلش ها / \ دقت کنید؟
var $log_path = 'home/username/logs'; var $tmp_path = 'home/username/tmp';
لطفا راهنمایی کنید تا بتونم سایتم رو به درستی نمایش بدم. آموزشی که تو سایت هست مبهمه. البته این نظر من نیست تو بیشتر پست هایی که از دیگر دوستان دیدم این مساله حداقل واسه ما تازه کارا که واسه اولین باره داریم با جوملا طراحی میکنیم وجود داره.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-27-2012 08:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این هم دو تا عکس از صفحه فایل configuration و صفحه ای که پوشه جوملا در آن مسیر نصب است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ////////// [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
دوست عزیز
موقع انتقال دیتابیس رو چکارش کردی ! از این روش استفاده کردی؟!
===> 1- رفتن به phpmyadmin localhost و سپس انتخاب نام دیتابیس - زدن گرینه export و ذخیره کردن!
===> 2- رفتن به مدیریت سی پنل - فتن به phpmyadmin و سپس انتخاب دیتابیس ساخته شده و رفتن به سربرگ import و انتخاب دیتابیس و ذخیره کردن!
===> 3- این عکسی که گذاشتید نوشته server error اگه دیتابیس و کانفیگ مشکل داشته باشه باید ارور دیگه ای بده
لطفا یه عکس از محتویات root(صفحه ای اصلی فایل منیجر هاستت) بگیر بزار اینجا!
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز
موقع انتقال دیتابیس رو چکارش کردی ! از این روش استفاده کردی؟!
===> 1- رفتن به phpmyadmin localhost و سپس انتخاب نام دیتابیس - زدن گرینه export و ذخیره کردن!
===> 2- رفتن به مدیریت سی پنل - فتن به phpmyadmin و سپس انتخاب دیتابیس ساخته شده و رفتن به سربرگ import و انتخاب دیتابیس و ذخیره کردن!
===> 3- این عکسی که گذاشتید نوشته server error اگه دیتابیس و کانفیگ مشکل داشته باشه باید ارور دیگه ای بده
لطفا یه عکس از محتویات root(صفحه ای اصلی فایل منیجر هاستت) بگیر بزار اینجا!
موقع انتقال روش اول رو کامل انجام دادم. روش دوم هم طبق همون آموزشی که هست در PHPmyadmin لوکال import کردم. ( مدیریت سی پنل که گفتید رو متوجه نشدم. از کجا به این صفحه میتونم دسترسی داشته باشم ؟ )
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] /////////// [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دوست عزیز صفحه اصلی سی پنل = مدیریت سی پنل هست (تو عکسی که گذاشتید اومدید وارد سی پنل شدید و بخش file manager رو کلیک کردید ! تو صفحه قبلش بخش mysql هست زیر مجموعش دو گزینه هست یکی create database و دیگیری phpmyadmin !
create database دیتابیس و نام کاربری بسازید و سپس بدید phpmyadmin و دیتابیسی که ساختید رو انتخاب کتید و سپس دیتابیس ذخیره شده رو import کنید و در فایل کانفیگ اطلاعات db , user,pass را وارد کیند
*خلاف قوانین هست درخواست من اما اگه بخواید اطلاعات هاست رو بدید براتون چکش کنم!
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
p30yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز صفحه اصلی سی پنل = مدیریت سی پنل هست (تو عکسی که گذاشتید اومدید وارد سی پنل شدید و بخش file manager رو کلیک کردید ! تو صفحه قبلش بخش mysql هست زیر مجموعش دو گزینه هست یکی create database و دیگیری phpmyadmin !
Create database دیتابیس و نام کاربری بسازید و سپس بدید phpmyadmin و دیتابیسی که ساختید رو انتخاب کتید و سپس دیتابیس ذخیره شده رو import کنید و در فایل کانفیگ اطلاعات db , user,pass را وارد کیند
*خلاف قوانین هست درخواست من اما اگه بخواید اطلاعات هاست رو بدید براتون چکش کنم!
موفق باشید
تو پیام خصوصی براتون میفرستمش اطلاعات رو
ویرایش توسط adeldade : 01-27-2012 در ساعت 02:33 PM
-
-
کارهای بالا رو انجام دادم ولی با این خطا مواجه میشم.:
--------------
ویرایش توسط adeldade : 01-27-2012 در ساعت 02:58 PM
-
-
شما نام DB رو در configuration.php
گذاشتید در صورتی که باید میگذاشتید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
شما نام DB رو در configuration.php
گذاشتید در صورتی که باید میگذاشتید.
این کار رو هم کردم ولی باز سایتم نشون داده نمیشه. تورو خدا یکی بگه مشکل من چیه؟ کجای کارم رو اشتباه بوده؟ چطوری درستش کنم؟
ویرایش توسط adeldade : 01-27-2012 در ساعت 03:51 PM
-
-
کسی نیست یه کمکی به ما بکنه؟ چیکارش کنم این سایت رو؟ جوملا چه دردسری داره نمیدونستیم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)