سلام کسی هست که بتونه این جوملا رو برای ما نصب کنه چون هرچه تلاش میکنم بازهم نمیشه فقط این یک بار میخوام برام نصب کنید
کمک کنید
![]()

سلام کسی هست که بتونه این جوملا رو برای ما نصب کنه چون هرچه تلاش میکنم بازهم نمیشه فقط این یک بار میخوام برام نصب کنید
کمک کنید
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
دوست عزیز نصب جوملا بسیار راحت میباشد . شما در کجا و چه مشکلی دارید ؟
هاست شما چی هست ؟
هر کجا مشکل دارید بفرماید تا راهنمایی کنیم .
آموزش نصب جوملا به صورت تصویری در دانشنامه و کتاب جوملا موجود است .
موفق باشید
دروود
دوست عزیز به قوانین احترام بگذارید برای پرسیش خودتون در هنگام ایجاد تاپیک نام مناسب انتخاب کنید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
من اگر یوز وپس رو به شما بدم برام نصب میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوست عزیز متاسفانه به دلیل مشغله کاری و درسی و اینکه وب سایت چند دوست عزیز دیگر را در انجمن تحویل گرفتم و وقت خالی ندارم . از این بابت شرمنده شما دوست عزیز هستم .
نصب جوملا بسیار راحت هست . شما مقاله زیر که به صورت تصویری میباشد را مطالعه فرماید . اگر به مشکلی برخورد کردید بفرماید دوستان کمک خواهند کرد .
شما مقاله زیر را مطالعه کنید مطمن باشید می توانید جوملا را نصب کنید .
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)