-
سئو
سلام خسته نباشید
من سایتم رو تقریبا سئو کردم که مثلا شد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یک دو تا سوال داشتم :
اسامی مستعاری که برای هر مطلب می زنیم چقدر موثرند؟ من الآن یه خط و ان زدم و چون جوملا 1.5 هست نمیشه فارسی زد ، زیاد تاثیر داره؟!
سوال دوم من همه چی رو سئو کردم گزینه هارو فعال کردم و از هاست هم اون فایل رو درست کردم این خوبه یا این ؟:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سوال آخر :
ستون های کناریم سئو نشده اند هنوز تیکه ی اضافی دارند چه کنم؟
مثال:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]منون میشم کمکم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-25-2012 02:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اسم مستعار انگلیسی می تونید استفاده کنید، نظر شخصی من اینه! گوگل خیلی هوشمند شده !!!
یا علی
-
-
ممنون بقیه ی بند ها موند! کسی اگه بلده کمک کنه!
لطفا سوال رو از اینجا بپرسید از سایت نبپرسید سایت مورد نظر خبریه و مدیرش کس دیگریست!
-
-
سلام
اسامی مستعاری که برای هر مطلب می زنیم چقدر موثرند؟ من الآن یه خط و ان زدم و چون جوملا 1.5 هست نمیشه فارسی زد ، زیاد تاثیر داره؟!
بله - تأثير داره. ولي بدون اون هم ميشه رتبه ي اول رو كسب كرد! بيشتر محتوا و كلمات كليدي تأثيرداره
سوال دوم من همه چی رو سئو کردم گزینه هارو فعال کردم و از هاست هم اون فایل رو درست کردم این خوبه یا این ؟:
جفتش يكي نيست؟! هر دو يه حالته به گمانم. فقط شاخهها باهم فرق ميكنه
ستون های کناریم سئو نشده اند هنوز تیکه ی اضافی دارند چه کنم؟
مطالب رو به مجموعه و بخش اختصاص بديد تا اين گرينه ها هم درست بشه
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطالب رو به مجموعه و بخش اختصاص بديد تا اين گرينه ها هم درست بشه
موفق باشيد
ممنون از کمکتون
این مورد هم در بخش و مجموعه هست ولی ماژول خودش فک کنم مواردی رو به لینک اضافه می زنه!
-
-
ماژولي كه انتخاب كرديد سئو رو ساپورت نمي كنه!
مشكل از ماژول هست
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)