-
چند سوال در رابطه با جوملا!
سلام
چند تا سوال داشتم.شاید اینجا جای مناسبی برای سوالام نیست.
من چند روزه که جوملا رو به صورت لوکال هاست نصب کردم.ولی الان با اومدن به این انجمن یه ابر پر از علامت سوال تو ذهنم درست شده.احتمالا ای سوال قبلا هم توی انجمن پرسیده شده.
1-چند تا تاپیک توی انجمن خوندم که از قالب تجاری صحبت شده بود.ولی دقیق متوجه نشدم قالب تجاری چیه که توی این انجمن پشتیبانی نمیشه!اگه برام به شکل ساده توضیح بدین قالب تجاریه ممنون میشم.
من دنبال یه قالب به زبان شیرین فارسی برای فروشگاه میگشتم که این صفحه رو دیدم یه قالبی قرار دادن.قالب فارسی نبود!ولی اگه سوال اولم جواب داده بشه واسه فارسی سازیش هم بحث میکنیم.میخواستم ببینم این قالب تجاریه؟
2-پلاگین ها استفادشون چیه؟یه بار دیگه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نگاه کنید.آیا اسلایدی که تو این صفحه استفاده شده پلاگینه؟
3-توی این انجمن psd هم به قالب تبدیل میکنن؟تقریبا هزینش چقدر میشه؟
4-برای طراحی قالب دلخواه از کجا شروع کنم؟
ویرایش توسط safajuy : 01-29-2012 در ساعت 12:43 PM
دلیل: حذف لينك تجاري
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-29-2012 10:31 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
1-چند تا تاپیک توی انجمن خوندم که از قالب تجاری صحبت شده بود.ولی دقیق متوجه نشدم قالب تجاری چیه که توی این انجمن پشتیبانی نمیشه!اگه برام به شکل ساده توضیح بدین قالب تجاریه ممنون میشم.
قالب تجاري به دليل حمايت از حقوق مؤلف اينجا پشتيباني نميشه. بيشتر جنبه ي معنوي داره
میخواستم ببینم این قالب تجاریه؟
بله تجاريه
آیا اسلایدی که تو این صفحه استفاده شده پلاگینه؟
خير ماژوله
3-توی این انجمن psd هم به قالب تبدیل میکنن؟تقریبا هزینش چقدر میشه؟
دوستاني كه وقتش رو داشته باشند اين كار رو براتون انجامميدن. اينمورد بستگي به خودشون داره. قيمت هاي تبديل هم از 50 تومن به بالاست.
4-برای طراحی قالب دلخواه از کجا شروع کنم؟
مفاهيم html و css مهمترين مباحثش هست. بعدش هم مي تونيد از دستورات موقعيت بندي قالب استفاده كنيد كه مراحل ثانويه كاره
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من فکر میکردم به css و html نیازی نداره.البته یه آشنایی کمی با این دو دارم.اینجا میتونین سایتهایی که قالب رایگان قرار میدن.البته فارسی.رو معرفی کنین؟
-
-
ارجاع دادن كاربران به سايت هاي فارسي ديگه خلاف قوانين انجمن هستش.
مي تونيد توي گوگل سرچ كنيد
ولي سايت هاي ارائه دهنده ي قالب فارسي خيلي كم هستش و فعلاً رفرنسي دراين مورد وجودنداره
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببخشید شما گفتین که اسلایده ماژوله نه پلاگین!میشه فرق این دو تا رو بگین!
-
-
ماژول : به تکه کده که شما می تونید در موقعیت های ساخته شده در قالبتون ازش استفاده کنید!
پلاگین : قابلیت هایی رو برای اجرای کامپوننت به جوملا اضافه میکنه و اجازه می ده که کامپوننت نوشته شده در جوملا کار کنه ! (فکر کنم:d)
ویرایش توسط P30Yaran : 01-29-2012 در ساعت 02:52 PM
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
حالا اگه من یه قالب انگلیسی دانلود کردم چجوری باید فارسیش کنم؟
-
-
لطفا سوالتون رو در یک تاپیک جداگانه بپرسید تا بهتون پاسخ رو بدم (چون خلاف قوانین هست)
با تشکر از شما
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)