-
مشکل در دانلود افزونه ها از سایت joomla.org
سلام دوستان
من یک مشکل حیاتی با دانلود افزونه ها از سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دارم
هر لینکی که در انجمن برای دانلود افزونه معرفی می شه رو که وارد می شم فقط تصویر خود سایت رو می بینم مثلا لینک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رو که می زنم این تصویر رو می بینم
[IMG]F:\master\Untitled.png[/IMG]
و هر چی گشتم ببینم شاید باید عضو بشی چیزی ندیدم
ممنون می شم کمکم کنین !!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-29-2012 02:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلا این لینکی که دادید دو لینک درونش هست !
دانلود لینک اول :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دانلود لینک دوم :
-
-
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی که کردین ولی !
منظور من خود سایت joomla.org بود که هیچ چیزی خز منو ها و کلید دانلود و دمو دیده نمی شه و وقتی دانلود رو می زنم وارد صفحه ای می شه که جوملا 2.5 و 1.5 رو معرفی می کنه
-
-
دوست عزیز فکر کنم مشکل از مرورگر اینترنتی شما باشه
یا بار کش مرورگرتون رو حذف کنید ببینید نتیجه چیه
اگه بازم همونجور بود از یه مرورگر دیگه ای استفاده کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه نتیجه رو همینجا اعلام کنید
-
-
خیلی ممنون عزیزم
خدا بهت عمر با عزت بده که چند روزه این مشکل رو داشتم
با فایر فاکس درست شد
ولی می شه بگین کش مرورگر رو از کجا حذف کرد ؟
-
-
اگه از IE یا internet explorer استفاده میکنید
من روش رو روی نسخه 8 به بالا میگم ولی فکر کنم هفت هم به همین شکله اما نسخه قدیمی که 6 باشه فرق میکنه
از منوهای بالا گزینه tools - زیرمجموعه internet option - و سپس در صفحه باز شده از بخش browser history گزینه delete رو کلیک کنید
در صفحه باز شده تیک همه رو بزنید و سپس بر روی delete کلیک کنید
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)