دوستان من فایل ها رو روی سرور آپلود کردم ولی در زمان نصب جوملا تنظیمات ftp رو غیر فعال گذاشتم...آیا کارم اشتباه بود؟اگه آره لطفا اینکه چه جوری باید فیلد های تنظیم ftp رو پر کنم هم توضیح بدید.

دوستان من فایل ها رو روی سرور آپلود کردم ولی در زمان نصب جوملا تنظیمات ftp رو غیر فعال گذاشتم...آیا کارم اشتباه بود؟اگه آره لطفا اینکه چه جوری باید فیلد های تنظیم ftp رو پر کنم هم توضیح بدید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
میتونید از قسمت سایت > تنظیمات کلی > سرور ، تنظیمات ftp را انجام دهید.
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 01-30-2012 در ساعت 08:57 AM
در ضمن من فایلهام رو تو پوشه www ریختم
میدونم دوست عزیز ولی نمیدونم باکس هاش رو چه جوری باید پر کرد!نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از شما ابتدا باید یک FTP Account صحیح داشته باشید (یعنی در هاستتون از قبل ایجاد شده باشد) بعد همان مشخصات را در قسمتی که دوستم معرفی کردن وارد کنید.
مقابل فیلد user نام کاربری
مقابل فیلد password ...
هاست ftp و پورت رو همش ارور میده و قبول نمی کنهنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
دوست عزیز مثلا تو این آموزش گفته هاست رو روی localhost و یا 127.0.0.1 تنظیم کنم که با توجه به پورت 21 قبول نمکنه!نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
JFTP::connect: Could not connect to host "localhost" on port 21
دروود
پنل هاستینک شما چی هست ؟ با چه مشخصاتی ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)