لطفا توضیح دهید که کپی کن ها چگونه عمل میکنند و تعیین زمان یا بازۀ زمانیِ مشخص چه کمکی به آنها میکند.
لطفا توضیح دهید که کپی کن ها چگونه عمل میکنند و تعیین زمان یا بازۀ زمانیِ مشخص چه کمکی به آنها میکند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
لطفا بحث را از مسیر اصلی خارج نکنید.
شما عضو انجمن شدید تنها برای طرح این سوال و پاسخ لازم رو گرفتید.
اما در مورد اینکه کپی کن ها چطور عمل میکنند :
با استفاده از dreamweaver یا نرم افزارهای مشابه CTRL + F را می زنند
مسیر فایل ها را ست میکنند و کلمه joomlafarsi را وارد میکنند و در قسمت replace کلمه joomla..... را وارد میکنند و روی replace all کلیک میکنند
اگر سوال دیگه ای دارید اما مربوط به این تاپیک نمیشه از طریق پیام خصوصی در تماس باشید
من تنها برای طرح این سوال عضو انجمن نشدم.نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
روشی که شما در مورد نحوۀ کار کپی کن ها ذکر کردید، چگونه به تعیین زمان انتشار ارتباط پیدا میکنه؟
---------------------
من از زحمات شما و سایر اعضای گروه ممنونم اما کمی مهربان تر هم میتوان بود.
از این جهت عرض کردم که شما با این سوال، فعالیتتون رو شروع کردید !
الان برخی از سایت ها جوملا 2.5 رو منتشر کردند اما اگر یکبار دانلود کنید میبینید که اکثرا با استفاده از google translate / ناقص ترجمه شده و حتی برخی از رشته ها و یا حتی فایل ها در ترجمه حذف شده
بعد از انتشار توسط ما کاربران میبینند که جوملای سایر سایت ها هم منتشر میشه و این نشون میده که این سایتها تنها منتظر بودند که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]، جوملا 2.5 را منتشر کند و سپس اقدام به تغییر کپی رایت کنند ( همان اتفاقی که برای جوملا 1.7 افتاد )
البته از نسخه قبل برای جلوگیری از سوء استفاده تغییراتی در برخی از قسمت های جوملا دادیم که اگر تیمی! از نسخه ما هم استفاده کنند باز برای کاملا مشخص باشد و هر زمان که نیاز باشد به معرفی آنها بپردازیم.
متاسفانه علارغم میل باطنی زمان دقیقی نمیتوانیم اعلام کنیم اما اینو نوید میدیم که شمارو زیاد منتظر نخواهیم گذاشت.
یا علی
جوملا فارسی معتبرترین سایت فعال در حوزه ی جوملا به زبان فارسی ه و دیگران با صرف کپی کردن نمیتونن اعتباری برای خودشون ایجاد کنن.
البته تجربه ی شما با من قابل مقایسه نیست اما به نظر من اگر شما هم از مدتها پیش مثل سایت اصلی جوملا و بر اساس تاریخ اعلام شده از طرف سازندگان جوملا، تاریخی رو برای انتشار جوملا فارسی اعلام کنید (مثلا یک هفته پس از تاریخ انتشار نسخه ی انگلیسی) هم بر اعتبار گروه جوملا فارسی افزوده میشه و هم کپی کن ها نمیتونن ادعایی داشته باشن و از زحمات شما برای خودشون اعنباری به دست بیارن.
باز هم از زحمات شما و گروه جوملا فارسی تشکر میکنم
از اینکه با صبر و حوصله جواب من رو دادید ممنونم
به امید موفقیت های بیشتر شما و همکارانتون
سلام
ممنون از زحمات شما جناب فیروزمندان. امیدوارم که زیاد ما رو منتظر تست این نسخه جوملا نگذارید.![]()
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در راه هستند .
تجربه ثابت کرده که معمولا نسخه های اول جوملا مشکلات امنیتی دارند. یکی دیگر از دلایل تاخیر در انتشار جوملا 2.5 فارسی همین مورد بود.
انشالله مستقیما [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را منتشر خواهیم کرد.
یا علی
الان نسخه 2.5 را از سایت جومینا دانلود کردم
ایا با اون چیزس که شما منتشر میکنید فرق داره؟
الته ترجمه ی ضعیفی داره
دوست من موضوع این تاپیک زمان انتشار جوملا 2.5 فارسی توسط تیم جوملا فارسی هست!نوشته اصلی توسط sarallahe73 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میتونید از هر دو نسخه استفاده کنید و مقایسه کنید.
موفق باشید.
نسخه جومینا از نظر ترجمه خیلی ضعیفهنوشته اصلی توسط sarallahe73 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و در ضمن جومینا از همون تاریخ جلالی 1.7 استفاده کرده
علاقه مندی ها (Bookmarks)