-
سطح دسترسی
با سلام دوستان
من یه سایت دانشجویی دارم که یه تعدادی عضوش هستند می خواستم بپرسم که من باید سطح دسترسی اعضا را چی بذارم که وقتی مطلب میذارن نیازی نباشه مدیر سایت اونا را تایید کنه و مطالب انتشار پیدا کنند و بتونند خودشون مطالبشون را ویرایش کنند
ممنون میشم جواب بدید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-31-2012 12:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
میتونیند اعضایی که مطلب قرار میدند رو مدیر کنید( پائین ترین سطح دسترسی در backend )
انطوری علاوه بر گذاشتن مطلب میتونن به مدیریت رسانه ها بروند و عکسهای مورد نیاز مطالب هم آپلود کنند.
-
-
گفتم که این یه سایت کلاسیه که اعضاء کلاس مطلب میذارند
اگه همه را مدیر کنم اونوقت همه مطالب هم را می تونند ویرایش هم بکنند من می خوام هر کسی بتونه مطلب بذاره و بدون تایید هم انتشار پیدا کنه و فقط هم مطلب خودش را بتونه ویرایش کنه نه از همه را
-
-
یکی از امکانات پیش فرض جوملا 1.7 تعریف سطح دسترسی و گروه کاربریه , این امکان به صورت پیش رض در جوملا 1.7 موجوده
-
-
خوب الان تکلیف من چی میشه که از جوملا 1.5.23 دارم استفاده می کنم
هیچ کامپوننتی نیست که این کار را بکنه؟؟؟؟
-
-
سلام
برای جوملا 1.5 کامپوننت زیر را بررسی کنید
در توصیحات کامپوونت نوشته شده :
From the crew behind JUGA, BILLETS, and MANGA comes CONTENT SUBMIT. CONTENT SUBMIT allows you to create front-end "Article Submission forms" that are specific to an existing category or section.
In the Joomla! 1.5 Core submission form, you enable all your publishers to publish to all your sections/categories. With CONTENT SUBMIT, you dictate which sections/categories your users can publish to.
Do you want your "Teachers" group to only be able to publish to one section? Do you want your "Students" to only be able to publish to another? CONTENT SUBMIT allows you to do that.
THIS COMPONENT DOES **NOT** ALLOW GUESTS, UNREGISTERED USERS, OR PLAIN "REGISTERED" USERS TO SUBMIT ARTICLES ON YOUR SITE, so don't download CS expecting it to do so, then leave a negative review based on your faulty assumption. A user must still be at least an Author in the Joomla ACL to submit an article.
If you are interested in following or assisting with development on CONTENT SUBMIT, please join us at
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] where you can report bugs, make feature requests, submit code and see our roadmap.
If you want to organize your users into custom user groups and hide your CS menu item links depending on their group, check out JUGA. And if you need to synchronize your content across multiple Joomla websites (even across multiple domains) check out SYNK.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
میشه خواهش کنم اگه براتون زحمتی نیست ومشکلی ندارید یه توضیحی در رابطه باهاش بدید که چه جوری باهاش کار کنم
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یکی از امکانات پیش فرض جوملا 1.7 تعریف سطح دسترسی و گروه کاربریه , این امکان به صورت پیش رض در جوملا 1.7 موجوده
سلام
2 تا سئوال
1- در یکی از سایتام در تنظیمات کلی بخش مجوزها ،انواع مختلف کاربر دارم که مجوزاشو میتوانم دست بزنم ولی در سایت دیگر من تنها 2 گروه public / super user وجود دارد ،دلیل این اختلاف چی میتواند باشد وقتی هر جفت آنها 1.7 هستند
2- من کاربری را editor کردم ولی زمانی که داخل سایت می شود چیزی برای ویرایش مطالب برایش وجود ندارد که ویرایش خو را روی مطالب انجام بدهد ،مشکل از چی میتواند باشد
ممنون
ممنون
-
-

نوشته اصلی توسط
hraeissi
سلام
2 تا سئوال
1- در یکی از سایتام در تنظیمات کلی بخش مجوزها ،انواع مختلف کاربر دارم که مجوزاشو میتوانم دست بزنم ولی در سایت دیگر من تنها 2 گروه public / super user وجود دارد ،دلیل این اختلاف چی میتواند باشد وقتی هر جفت آنها 1.7 هستند
2- من کاربری را editor کردم ولی زمانی که داخل سایت می شود چیزی برای ویرایش مطالب برایش وجود ندارد که ویرایش خو را روی مطالب انجام بدهد ،مشکل از چی میتواند باشد
ممنون
ممنون
جواب یک : اگر در source جوملا تغییراتی نداده باشید قاعدتا نباید اینطور باشد شما باید یک نسخه جوملا از سایت جوملا فارسی دانلود کنید آن بسته این مشکلات را ندارد
سوال دوم : بنده متوجه نشدم لطفا کمی بیشتر توضیح دهید البته در یک تاپیک جدید
-
-

نوشته اصلی توسط
alies313
میشه خواهش کنم اگه براتون زحمتی نیست ومشکلی ندارید یه توضیحی در رابطه باهاش بدید که چه جوری باهاش کار کنم
افزونه مورد نظر دانلود و نصب کنید در تنظیمات این کامپوننت شما میتوانید یک تعداد publisher (کاربرانی که قرار است مطلب بگذارند) مشخص کنید
به این publisher ها میتوانید بخش و مجموعه خاصی اختصاص دهید .
اگر بازهم در تنظیمات این افزونه داشتید آن سوالات را در یک تاپیک جدید مطرح کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)