افزایش ترافیک / بهبود رتبه الکسا / پرداخت ارزی / پیپال و صدور ویزا کارت
سلام
همینطور که میدونیم یکی از مشکلات و دغدغه های اکثر وب مستر ها / دانشجویان / محققان پرداخت های اینترنتی است
اینکه به کدام سایتها می توان در این رابطه اطمینان کرد
یکی دیگر از اینکه دغدغه ها افزایش بازدید و رنک الکسا و گوگل است
و یا حتی صدور ویزا کارت
برای این منظور تصمیم داریم سایت جدیدی با خدمات بالا تاسیس کنیم.
در این رابطه نظر شما چیست ؟
آیا خدمات دیگری هم هست که مد نظر شما باشه و به آن نیاز داشته باشید ؟
مارا از نظرات و پیشنهادات خود بهره مند کنید
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ممنون ، این خدمات بسیار کاربردی و مهم است ، بشرطی که درست و اصولی و مطمئن انجام شود
من خودم پارسال برای تبلیغات در گوگل 175000 تومانم پرید چون اصلا تاثیری نداشت و فکر کنم اصلا انجام نشد !
خرید نمایندگی دامین های بین المللی برای کاربران به صورت مستقیم از شرکت های onlinenic و directi
ویزا و مستر کارت، پی پال ( کاملا رسمی و با داشتن حساب در بانک )
خرید اکستنشن های مختلف ، قالب ها و .... با لایسنس ارجینال
تبلیغات در گوگل
نوشته اصلی توسط mhd1386[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون ، این خدمات بسیار کاربردی و مهم است ، بشرطی که درست و اصولی و مطمئن انجام شود
من خودم پارسال برای تبلیغات در گوگل 175000 تومانم پرید چون اصلا تاثیری نداشت و فکر کنم اصلا انجام نشد !
سلام
ممنون از شما.
در صورت امکان توضیح بیشتری در رابطه با "بشرطی که درست و اصولی و مطمئن انجام شود"
نوشته اصلی توسط aidindph[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خرید نمایندگی دامین های بین المللی برای کاربران به صورت مستقیم از شرکت های onlinenic و directi
ویزا و مستر کارت، پی پال ( کاملا رسمی و با داشتن حساب در بانک )
خرید اکستنشن های مختلف ، قالب ها و .... با لایسنس ارجینال
تبلیغات در گوگل
سلام
در مورد "کاملا رسمی و با داشتن حساب در بانک"
اینکه ویزا و پیپال کاملا رسمی باشه - حتما همینطور خواهد بود چرا که ما ساکن ایران نیستیم و با واسطه اینکار انجام نمیدیم و مستقیما این کار از طرف خود ما صورت خواهد گرفت پس جای هیچ نگرانی نیست
در مورد داشتن حساب در بانک : قانونی در همه کشور ها وجود دارد و اون اینه که شما زمانی می توانید حسابی در یک کشور داشته باشید که ویزا اون کشور را داشته باشید. پس اگر جایی میبینید یا میخوانید که میتوانند حساب بانکی برای شما در کشور دیگه باز کنند بدون ویزا ! قطعا یه جار کار می لنگه و ممکنه بعدا برای شما مشکل ساز بشه. ما اینکارو نمیکنیم چرا که قانونی نیست.
یا علی
برای شروع تصمیم داریم رتبه ماهیانه الکسا سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را تا یکماه آینده به 100.000 برسونیم.
در تصویر زیر میبینید که در حال حاضر این سایت حتی در الکسا رنکی ندارد.
در این زمینه تا بحال فعالیت زیادی روی سایت های مختلف انجام دادیم. تجربه ثابت کرده که رتبه الکسا روی گوگل تاثیر مستقیم داره.
در صورت نیاز بفرمایید تا چند سایت نمونه که روی بهبود رنکشون کار کردیم و تاثیر مثبتی که در گوگل گذاشته را توضیح بدم.
یا علی
بر اساس برنامه ریزی انجام شده رنک سایت طی این چند روز از 2,101,880 ( که در پست قبل موجود است ) به 650,252 رسید ( که در تصویر زیر میبینید ). این روند تا 100.000 باید ادامه داشته باشد.
برای کلیه سرویس های موجود در سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نماینده فعال پذیرفته می شود.
یا علی
هنوز یکماه از راه اندازی سایت نگذشته اما با بهینه سازی هایی که صورت گرفته و با متد هایی که اجرا کردیم برخی از صفحات سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پیج رنک 3 گرفت.
این صفحات شامل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]- [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد
همچنین رتبه الکسا سایت، باز هم رشد چشمگیری داشت و به هدف که رتبه ماهیانه 100.000 است نزدیکتر شد.
پیشنهاد میکنم برای سایت یه پشتیبانی آنلاین با یاهو یا جیمیل هم بزارید تا بتونیم توی لیستمون اد کنیم .
به شخصه وقتی نیاز به دلار داشته باشم به لیست پرداخت های ارزی توی مسنجر مراجعه میکنم و هر کدوم که آن باشن ازشون قیمت میگیرم و همون موقع هم کار را نهایی میکنم .
اینطوری یکمی سریعتر و راحت تر کار پیش میره تا بیایم داخل سایت وارد بشیم عضو بشیم تیکت بدیم و ...
با تشکر از شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)