سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: انتقاد به قوانین و برخی ناظران

تشکر شده 30 بار در 26 ارسال

انتقاد به قوانین و برخی ناظران

سلام
    1.در برخی پست ها لینک های آموزشی سایت های دیگر قرار داده میشود فیلم های آموزشی،مطالب و ...(رایگان) اما لینک ها حذف می شوند!
    میخاستم بدونم چرا؟
    یعنی حتما" باید مطالب در همین انجمن و ویکی قرار داده بشن تا بشه ازشون استفاده کرد و لینک داد؟
    ----------------------------------------------
    2.نقض صحبت دیگران باید با منطق و دلیل باشه نه فقط با گفتن اینطوری نیست و صحت نداره اگر در فرآیندی دو نتیجه غیر یکسان به وجود بیاد اساتید بزرگتر (از نظر علمی)باید توضیح بدن تا ابهامات برطرف بشه نه اینکه مستقیما" عمل های دیگران زیر سوال بره.
    جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

1.در برخی پست ها لینک های آموزشی سایت های دیگر قرار داده میشود فیلم های آموزشی،مطالب و ...(رایگان) اما لینک ها حذف می شوند!
    پست هايي كه شما ميذاريد مربوط به يك انجمن ديگه هست. يعني شما كاربران رو هدايت مي كنيد به انجمني ديگه براي پيدا كردن مشكلاتشون و طبق قوانين:
    17) ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ ها و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین می باشد.

2.نقض صحبت دیگران باید با منطق و دلیل باشه نه فقط با گفتن اینطوری نیست و صحت نداره اگر در فرآیندی دو نتیجه غیر یکسان به وجود بیاد اساتید بزرگتر (از نظر علمی)باید توضیح بدن تا ابهامات برطرف بشه نه اینکه مستقیما" عمل های دیگران زیر سوال بره.
    توجه داشته باشيد كه لحن گفتگوي شما در پست خودش منشأ اين رفتارهاست. زماني كه شما لحن تخريبي نسبت به يك سؤال داريد و بر اساس گفته هاي خودتون نظر ميديد نبايد از برخورد متقابل ناراحت بشيد. اگر چيزي صحت داشته باشه قطعاً پيگيري مي كنيم. مثل مشكل تقويم كه كاربران گفته بودند و ما ما هم تأييد كرديم و ...
    مورد دوم هم مصداق اين بند از قوانين هست:
    16) لطفاً در صورتی که جواب یک سوالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن ارسال (یا سوال) شود خودداری نمایید.

زماني كه شما پستي رو ارسال مي كنيد به معناي پذيرفتن قوانين هستش.

موفق باشيد

4. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

17) ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ ها و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین می باشد.
    من هم مشکلم با این قانونه پرسیدم چرا ؟
    من فکر میکنم این یک دید انحصاری هست که باعث به وجود اومدن این قانون شده یعنی یا اینجا جواب میگیرید یا در صورت نبودن جواب حق استفاده از منابع دنیای بیرون رو نداری یه حالت دیکتاتوری.
    -----------------------------------------------------
    من صحبت شما رو نقض نکردم عرض کردم برای بنده و سایر دوستان که در چند سایت پیاده سازی کردیم این مشکلات به وجود اومده اما خوب شما میگید برای بنده اینطور نشده من هم میگم درست اما شما صحبتتون بعد از نقض صحبت من میکنید به طور غیر مستقیم میگید دروغ میگم.گذشته از این یک تایپیک رو که من جواب بیهوده با بیربط و از روی بالا بردن تعدا پست ها زدم نشون بدید که درواقع همون اسپم هست.
    زماني كه شما پستي رو ارسال مي كنيد به معناي پذيرفتن قوانين هستش.
    اگر در این تایپیک پاسخ متقاعد کننده مخصوصا" برای قانون بند 17 دریافت نکنم
    حالا از شما یا سایر ناظران و مدیران قول میدم دیگه فعالیت نکنم شما هم از دست من راحت بشید.

ویرایش توسط payam.hayati : 03-30-2012 در ساعت 10:50 AM دلیل: کامل کردن مطلب

خير دوست عزيز
    به اين داغي كه شما مي فرماييد نيست.

من در اون پست چند بار گفتم كه ارتقا به جوملا 1.7 مستلزم سرعت بالا و پنگ مطلوب هستش. اينها هم در شرايطي هستش كه سرور شما درست و حسابي باشه. حالا اگه يك نفر نتونه دليل بر خراب بودن افزونه ست؟ كافيه يك نفر بتونه ازاين افزونه استفاده كنه و مشكلي نداشته باشه. اين به معناي درست كار كردن افزونه هست. اگر سايرين نتونستن حتماً شرايطش رو نداشتن و سرور و اينترنت دست به دست هم دادند براي اينكه اين كار نشه!
    مي تونستيد بنويسيد كه براي من مشكل داشته و كلي نمي گفتيد كه اين افزونه مشكل داره. هر چند توي باگ تراكر گزارش داديم كه مشكلاتي داره ولي كار مي كنه و من تست 100 درصدي ازش گرفتم.(نمونه ش هم كه گفتم)

سعي كنيد با اعتماد كامل به حرف هاتون صحبت نكنيد. اينكه بگيد فرضاً جي آپگريد خرابه و يكي مثل من بياد بگه كه تست كردم فقط اطلاعات شما رو زير سؤال مي بره!

در مورد بند 17 علتش اينه كه ما زحمت كشيديم با استفاده از كاربرانمون يك انجمن ايجاد كرديم براي رفع اشكال كاربران. اينكه آدرس انجمن خودتون رو بديد براي رفع اشكال چه معني اي مي تونه داشته باشه؟ يعني شما نمي تونيد همون پستي رو كه در انجمن خودتون زديد رو همين جا بنويسيد؟ ما تلاشمون بر اينه كه اين ريدايركت ها كم بشه و كاربر جوابش رو همين جا بگيره.

البته هر جايي قوانين خودش رو داره و مي تونستم جواب شما رو با اين جمله بدم كه :قوانين هر سايتي به خودش ارتباط داره و كاربران موظف به رعايت اون هستند. ولي براتون توضيح دادم كه علت چيه

ما فقط يك چيز از كاربرانمون ميخواييم. رعايت قوانين. همين

پيروز و سربلند باشيد

در مورد بند 17 علتش اينه كه ما زحمت كشيديم با استفاده از كاربرانمون يك انجمن ايجاد كرديم براي رفع اشكال كاربران. اينكه آدرس انجمن خودتون رو بديد براي رفع اشكال چه معني اي مي تونه داشته باشه؟
    يعني شما نمي تونيد همون پستي رو كه در انجمن خودتون زديد رو همين جا بنويسيد؟ ما تلاشمون بر اينه كه اين ريدايركت ها كم بشه و كاربر جوابش رو همين جا بگيره.
    بله من میتونم همونو کپی پیست کنم و همینطور سایر منابع موجود در دیگر سایت ها.دقیقا" انحصار طلبی هست.
    البته هر جايي قوانين خودش رو داره و مي تونستم جواب شما رو با اين جمله بدم كه :قوانين هر سايتي به خودش ارتباط داره و كاربران موظف به رعايت اون هستند. ولي براتون توضيح دادم كه علت چيه
    ممنون به خاطر توضیحات
    ما فقط يك چيز از كاربرانمون ميخواييم. رعايت قوانين. همين
    بله اما همیشه قوانین درست نیستند حالا این هم بزارید پای نظر من.متاسفانه یا خوشبختانه من نمیتونم با این قوانین کنار بیام،باز هم تشکر و ممنون که بنده رو تحمل کردید آرزوی موفقیت و بدرود.

كلاً هيچ قانوني كامل نيست

قانوني رو كه خدا هم ميذاره مخالف داره چه برسه به قانون يك فضاي مجازي مثل اينجا!!

به هر حال در هر كجا كه هستيد موفق باشيد

Team
    تشکر شده 2,409 بار در 2,066 ارسال
    دروود

دوست عزیز
    ببینید برخی از دوستان رعایت موارد ساده رو انجام نمیدن > ما اگر چه مدیر هستیم ولی حق دست زدن به پست کاربر رو نداریم و از کاربرا انتظار داریم چند نکته خیلی ساده رو رعایت کنند

اول این که لینک به صورت مستقیم در پست قرار ندن !
    دوم این که توهین نکنند و یا با لحن بدی گفتگو نکنند !
    سوم این که هر بحثی در باره همون پیگیری بشه و سوال جدید در تاپیک جدید !
    چهارم پست اسپم ارسال نکنند !

به دلیل موارد سئو و برخی دلایل دیگه اینجا جای بازگویی اون مطالب نیست مجبوریم با موارد لینک های خارجی برخورد کنیم که البته این مورد در همه انجمن ها رعایت میشه !

این موارد از عمده ترین مواردی هست که ما مجبوریم پست رو حذف کنیم و یا برخورد کنیم

از همه دوستان انتظار داریم قوانین رو رعایت کنند

امیدوارم پاسخ سوالات شما رو کامل داده باشم
    قوانین به زودی به روز خواهند شد !

اگر باز هم جای سوال برای شما بود بیان کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط payam.hayati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام
    میخاستم بدونم چرا؟
    یعنی حتما" باید مطالب در همین انجمن و ویکی قرار داده بشن تا بشه ازشون استفاده کرد و لینک داد؟
    سلام

ممنون از اینکه این موارد را مطرح کردید

1- علت ویرایش شدن اینگونه تاپیک ها توجه به قوانین انجمن جوملا فارسی است. اما اگر سوال شما این است که چرا این مورد در قوانین ذکر شده باید عرض کنم که هدف ما فراهم کردن بستری جهت حل مشکل کاربران بوده و هست. انجمن ایجاد شده تا در آن بحث و تبادل نظر صورت بگیرد. در صورتی که سیاست کاری به صورتی بود که با طرح هر سوال لینکی به کاربر ارائه کنیم و یا کاربر را برای حل مشکل به جای دیگه انتقال بدیم قطعا از انجمن استفاده نمیکردیم . البته این قانون دلیل دومی هم دارد که در مورد seo است. از اونجایی که ما نمی تونیم از صحت و سقم لینک مربوطه اطمینان حاصل کنیم و ممکن است لینک مشکل داشته باشد و یا حتی بعدا با مشکلی مواجه شود لذا در قوانین ذکر کردیم که این مورد ویرایش می شود.

2- در این مورد کاملا حق با شماست و سعی ما هم بر همین است. انشالله که بقیه دوستان هم این مورد را مد نظر داشته باشند.

یا علی

11. کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: