-
-
-
01-31-2012 07:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
لطفاً از ارسال اسپم خودداری کنید ! ارسال تکراری شما حذف شد !
این قالب قابلیت خاصی نداره متأسفانه و فارسی کردن اون هم کار سختی نیست ! با چند خط براحتی فارسی خواهد شد !
با انتشار جوملا 2.5 فارسی قالبهای فارسی برای این نسخه منتشر خواهد شد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
مهدی.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
این قالب قابلیت خاصی نداره متأسفانه و فارسی کردن اون هم کار سختی نیست ! با چند خط براحتی فارسی خواهد شد !
با انتشار جوملا 2.5 فارسی قالبهای فارسی برای این نسخه منتشر خواهد شد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
داداش من براي شما كه حرفه اي هستي كار سختي نيست من الان تو هر قالبي دست ميبرم كلا سايت ميتركه يا بهم ميريزه اونم روي لوكال واي به حال سرور اصلي اگر آسيونه بيا ما ميديدم قالب شما فارسي كن حالا كه كاري نداره من بگم 2000 تومن براي يك قالب قبول ميكنيد ؟
بعدشم من نفهميدم با انتشار جوملا 2.5 قالب براي اون مياد يا نسخه 1.7 ؟
-
-
سلام
لینک دانلود رو پیام خصوصی کن تا برات فارسیش کنم
البته رایگان اینکار رو می کنم
-
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
لینک دانلود رو پیام خصوصی کن تا برات فارسیش کنم
البته رایگان اینکار رو می کنم
دوست عزيزم اينو زحمت ميكشي البته اگر كارتون خوب باشه من مزاحمتون ميشم بيشتر البته با پرداخت هزينه فقط يه محبتي هم بكنيد موقع فارسي سازي اين قالب يه زحمت بكشيد با يكي از اين نرم افزار هاي فيلم برداري از صفحه مراحل كار رو ضبط كنيد كه هم ماهي به ما داده باشيد هم ماهيگيري ياد داده باشيد
قالب ساده اي هست فقط ميخوام مراحل كار ياد بگيريم وگرنه من دنبال يه قالب جوملا هستم كه شبيه سايت راسخون باشه
بي زحمت براي نسخه 1.5 ميخوامش اگر وقت داشتيد و مراحل فارسي سازي براي نسخه 1.7 رو هم بتونيد با فيلم برداري از صفحه مانيتور نشون بديد عالي ميشه
بهترين برنامه اينكارم snagilt هست كه نسخه پرتابلشم با حجم 8 مگ در سطح وب موجوده
-
-
سلام
دوست عزیز
من خیلی سرم شلوغه اما سعی خودم رو می کنم که تا یکی دو روز آینده بهتون تحویلش بدم! بابت آموزش هم تو اینترنت بگردی پیدا می کنی
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
سلام
دوست عزیز
من خیلی سرم شلوغه اما سعی خودم رو می کنم که تا یکی دو روز آینده بهتون تحویلش بدم! بابت آموزش هم تو اینترنت بگردی پیدا می کنی
موفق باشید
سلام مهربون
1. اگر سرتون شلوغه من نميخوام زحمت بكشيد چون فرموديد لينك بده قالب تحويل بگير لينك دادم وگرنه نميخوام
2. براي من آموزشش بصورت تصويري بيشتر مهم هست وگرنه آموزش هاي متني رو در وب خوندم و براي همينه ميگم هر قالبي رو كه باز ميكنم تا دست ميزني بهش كلا ميتركه يا نصفش ميتركه
پس نتيجه
تغيير قالب اونچنان كار اسونيم نيست كه ميفرماييد البته شما خوب حرفه اي اين امر هستيد براتون اسونه نه مثل من يا اون دوستي كه تايپيك شروع كرده من چند ساله با جوملا ككار ميكنم اما چون همه آموزش هارو از وب خودم با آزمون خطا ياد گرفتم اونقدر مهارت ندارم كه بتونم براحتي قالب هارو فارسي كنم
در پناه حق باشيد
-
-
سلام دوست عزیز
من سعی خودم رو می کنم براتون تا یکی دو روز آینده آمادش کنم
دقیقا من برعکس شما ، من با آزمون و خطا یاد گرفتم!
والا الان وقت ندارم آموزش بزارم - سرفرصت وقت شد تو انجمن به صورت تصویری میزارم
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
سلام دوست عزیز
من سعی خودم رو می کنم براتون تا یکی دو روز آینده آمادش کنم
دقیقا من برعکس شما ، من با آزمون و خطا یاد گرفتم!
والا الان وقت ندارم آموزش بزارم - سرفرصت وقت شد تو انجمن به صورت تصویری میزارم
موفق باشید
دست شما درد نكنه
انتظار ندارم اموزش تصويري كامل و جامعي كه وقت گيرم باشه براتون بذاريد
همينو كه داريد فارسي ميكنيد هنگام كار از صفحه مانتيتورتون هم فيلم بگيريد همين براي من و بقيه دوستان فكر كنم كافي باشه
خيلي ممنون
-
-
سلام
دوست عزیز
من فارسی کردم اینم لینکش
شرمنده تاپیک رو گم کرده بودم
! فیلم نگرفتم یادم رفته بود !
کلا فارسی سازی بر چند پایه و اساس هست
direction:rtl; که درون تگ body قرار میگیره
تغییر text-alignment:left به text-alignment:right و برعکس هست (نباید با دستور replace انجام بشه! ) تک تک باید تغییر بدید
تغییر float:left; به float:right و برعکس (اینم مثل قبلی باید تک تک کدها رو پیدا کنی و تغییر بدی نه با دستور replace)
تغییر عکس ها از lltr به rtl
البته باید بگم : نباید حتما همه float ها رو از چپ به راست و برعکس انجام بدید در قالبهای حرفه ای ! چون شاید ایجاد مشکل بکنه!
قول نمی دم اگه شد یه قالب رو ترجمه میکنم ! فیلم میگیرم و میزارم
موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 02-07-2012 در ساعت 10:06 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)