سلام
البته دروپال هم سیستم خوبی هست و همینطور وردپرس ! اما تا جایی که بتونم شخصاً جوملا کالر میکنم ! (اما طبیعتاً برای وبلاگ میرم سراغ وردپرس ! چون همه چیزش آماده هست و نیاز نداره چیزی نصب کنم و بروز نگه دارم افزونه هاش رو!)
باید بسته به نیاز انتخاب کرد و از سیستم مدیریت محتوا استفاده کرد.
ما نمیتونیم به شما بگیم که حتماً از جوملا استفاده کنید.
شما باید خودتان انتخاب کنید !
اما اگر جوملا انتخاب کنید:
1:میتوانید مطمئن باشید به 95 درصد سوالات شما قبلاً پاسخ داده شده و از اون 5 درصد سوالات هم به 90 درصدشون پاسخ داده میشه ! و احتمال اینکه به سوالی بر بخورید که جوابش نباشه یک درصد هست !
2:میتونید هر زمانی که میخواهید امکانی را به سایتتان اضافه کنید بدون اینکه نگران باشید آیا به قالبتان لتمه میزند ! یا خیر
3:میتونید بدون دستکاری در کدها سایتتان را تغییر دهید و به سایت امکانی را اضافه کنید.
اما اگر وردپرس میخواهید انتخاب کنید :
1:میتونید مطمئن باشید بروزرسانیهای زیادی را نباید انجام دهید در سال(چوملا از اونجایی که سورس بزرگی داره و کتابخانه اون بسیار گسترده هست باگهای بیشتری توش پیدا میشه و بروزرسانی های ان بیشتر از وردپرس هست)
2:محیط مدیریتی ساده تری دارید و قرار دادن فایل در ویرایشگر شما انجام خواهد شد (این امکان رو جوملا هم داره اما کلاً به خاطر موارد خاصی پیشنهاد نمیشه استفاده کردنش)
3. راه اندازی یک بلاگ خبری و یا وبلاگ شخصی را بسیار ساده تر از جوملا در اختیار شما قرار میدهد.
دروپال:
سیستم خوبی هست که نیاز به شناخت کافی ازش هست ! وگرنه به این سادگیها نمیشه از دروپال استفاده کرد ! نیاز به تجربه داره کار باهاش اما سیستم مفید و خوبی هست و نمیشه از قدرت اون گذشت !
اینم باید درک کرد که انجمن فارسی قدرتمندی براش موجود نیست. اما فایلهای ترجمه آن به خوبی منتشر میشوند در سایت اصلی و ... ! نسخه 7 آن نیز تفاوت بسیاری دارد با نسخه 6 آن !
سیستم های دیگه هم بخواییم توضیح بدیم خیلی زمان لازم داره !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)