-

نوشته اصلی توسط
hzajkani
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه سوال دیگه من اگه الان بخوام شروع کنم با جوملا 2.5 شروع کنم یا جوملا 1.5 ؟ آیا بعدا میشه وقتی سایت کامل شده از جوملا 1.5 به 2.5 مهاجرت کرد ؟
دل میگه جوملا 1.5 (شاید به خاطر خاطراتی که با هم داشتیم)
ولی عقل میگه اخرین نسخه و اخرین نسخه یعنی 2.5
به خاطر قدرت و امکانات بیشتر 2.5 نسبت به 1.5
ضمنا چون موقع مهاجرت خیلی از افزونه ها و تنظیماتش که وقت براش گذاشتین ازبین میره
توصیه میکنم از همین 2.5 شروع کنید
البته 2.5 جوملا فارسی
تا موقع انتشارش هم میتونید نسخه 1.7 رو دانلود و نصب کنید و کار کنید و مهاجرتش هم مثل 1.5 سخت نیست و چیزی ازدست نمیدید
موفق باشید
ویرایش توسط poonoodi : 02-03-2012 در ساعت 09:49 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
02-03-2012 09:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
منو باش 7 ماهه دارم
html و javascript و css و php و dreamveawer یاد میگیرم.
تازه 1 هفتست با موضوع cms آشنا شدم. یعنی کاش زودتر با مدیریت محتوا آشنا میشدم.
]چه انجمن خوبی هم داره این جوملا ، سایت هایی که با جوملا و وردپرس رو هم ساختند رو دیدم جوملاییها واقعا شیک تر و کلا یجوری جون دار تر هست سایتهاشون . 2 روزم هست کتابشو دانلود کردم دارم میخوتم.
-
-

نوشته اصلی توسط
hosseinyz
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منو باش 7 ماهه دارم
]چه انجمن خوبی هم داره این جوملا ، سایت هایی که با جوملا و وردپرس رو هم ساختند رو دیدم جوملاییها واقعا شیک تر و کلا یجوری جون دار تر هست سایتهاشون . 2 روزم هست کتابشو دانلود کردم دارم میخوتم.
با سلام .
درود
دوست عزیز ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
امیدواریم از کار کردن با جوملا لذت ببرید و مطمن باشید که سیستم مدیریت محتوای محبوب جوملا تمام نیاز های شما را بر اورده می کند .
در مورد اموزش هایی هم که نیز فرا گرفته اید باید عرض کنم چیزی را از دست نداده اید و در اصل سود کرده اید . این اموزشها مکمل کار با جوملاست . که به شما در این ضمینه کمک خواهد کرد .
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام
و تبریک به مناسبت پیوستن به جامعه جوملا و عضویت سایت جوملا فارسی

نوشته اصلی توسط
hosseinyz
منو باش 7 ماهه دارم
چیزی از دست ندادین عزیز
ماهی رو هروقت ...
]چه انجمن خوبی هم داره این جوملا ، سایت هایی که با جوملا و وردپرس رو هم ساختند رو دیدم جوملاییها واقعا شیک تر و کلا یجوری جون دار تر هست سایتهاشون . 2 روزم هست کتابشو دانلود کردم دارم میخوتم
نظر لطفتونه امیدوارم روزهای خوبی در کنار جوملا و سایت جوملا فارسی داشته باشین
.
-
-

نوشته اصلی توسط
hosseinyz
منو باش 7 ماهه دارم
سلام
یاد گرفتن اینها ضرر نداره ! حتی با سی ام اس هم بخواهید کار کنید اگر با این مواردی که فرمودید آشنا باشید خیلی مفید خواهد بود. پیشنهاد میکنم در کنار جوملا و ... به ادامه آموزش های خود بپردازید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)