با سلام
من یک گالری عکسه مذهبی می خوام راه اندازی کنم برای نامش ممنون می شم کمکم کنید .
picquran.ir
picislam.ir
کدوم بهتره ؟
اگر اسمه بهتری هم سراغ دارید ممنون می شم اعلام بفرمایید .
باتشکر فراوان

با سلام
من یک گالری عکسه مذهبی می خوام راه اندازی کنم برای نامش ممنون می شم کمکم کنید .
picquran.ir
picislam.ir
کدوم بهتره ؟
اگر اسمه بهتری هم سراغ دارید ممنون می شم اعلام بفرمایید .
باتشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
هیچ کدام از این سایتها باز نمیشوند تاببینیم از چه گالری ای استفاده کرده
من به شخصه از[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کردم و راضی ام
ظاهرا ایشون میخوان آدرسی برای سایت انتخاب کنن و انتخاب افزونه مساله ی الان ایشون نیست.نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلامنوشته اصلی توسط کاربر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درسته دوست عزیز من می خوام یک نام انتخاب کنم . در مورد افزونه هم چون یک گالری مجزا دارم راه اندازی می کنم نمی تونم از افزونه های جوملا استفاده کنم .
باتشکر
سلامنوشته اصلی توسط Enterhost [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر بیشتر توضیح بدید در مورد موضوع سایت، بهتر میشه پیشنهاد داد.
مثلا:
آیا تصاویر شما صرفا مربوط به دین اسلام میشه یا به ادیان دیگر هم توجه دارید؟
آیا این تصاویر فقط عکس هستند یا مثلا نقاشی هم هست؟
...
هر چی موضوع کار سایت رو شفاف تر کنید، بهتر میشه تصمیم گرفت در مورد آدرس سایت.
نام سایت سلیقه ایست و بنده picislam را بیشتر میپسندم .
با سلامنوشته اصلی توسط کاربر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز کلا سایت مربوط به عکس ها . نقاشی ها و تصاویر مذهبی کلیه ادیان است البته بیشتر دین اسلام است .
تصاویر وکتوری . خوش نویسی . علماء . بزرگان . تصاویر از نامهای ائمه و ........ است
من یک سایت مذهبی قرآنی دارم که می خوام این رو مکمل اون قرار بدم ولی به دلیل بالا بودن حجمه عکس ها و گستردگی کارم می خوام یه دومین با اسکریپت مجزا برای این کار قرار بدم که هم در گوگل بهتر باشه و هم برای کاربرانی که دنبال عکس ها و ..... هستند راحت تر بتوانند پیدا کنند و فعالیت کنند .
باتشکر
حسینی
+
با توجه به توضیحات شما، اگر بخوایم به زبان انگلیسی فکر کنیم من HolyGraphic رو پیشنهاد میکنم.
البته بهتر است هر دو آدرس HolyGraphic.com و HolyGraphic.ir رو ثبت کنید.
باز هم میتوان به آدرس های دیگری فکر کرد. انتخاب یک آدرس خوب ارزش فکر کردن دارد.
سلام
اگر مد نظرتان picislam هست، بهتر است islampic را در نظر بگیرید، همینطور برای سایر موارد مدنظرتون.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)