-
آیا امکان استفاده از جوملا به عنوان وبلاگ هست؟
با سلام و احترام و ادب:
کار با جوملا را به تازگی شروع کردم و در این کار تازه کارم
لذا از دوستان کمک می خواستم که مرا راهنمایی کنند.
می خواستم بدانم آیا می شود از جوملا به عنوان وبلاگ استفاده کرد یا نه؟
و اگر امکان دارد لطفا راهنمایی بفرمایید. (در ضمن من می خواهم در Minhanblog استفاده کنم)
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-01-2012 09:35 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
از جوملا هر استفاده ای میشه کرد اما برای وبلاگ بهتره که ار وردپرس استفاده کنیم ! نیازهای مارا پاسخگو خواهد بود.
منظورتون چیه میخوایید در میهن بلاگ استفاده کنید !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
تشکر از راهنمایی
منظورم این بود که می خوام از جوملا در میهن بلاگ استفاده کنم و قالبی در میهن بلاگ بسازم با جوملا
فقط می خواستم بدانم که آیا شدنی است یا خیر؟
درود بر شما
-
-

نوشته اصلی توسط
zarvand
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تشکر از راهنمایی
منظورم این بود که می خوام از جوملا در میهن بلاگ استفاده کنم و قالبی در میهن بلاگ بسازم با جوملا
فقط می خواستم بدانم که آیا شدنی است یا خیر؟
درود بر شما
جوملا خودش افزونه های برای وبلاگ دهی دارد شما میتوانید یک سیستم همانند میهن بلاگ با جوملا پیاده سازی کنید .
-
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا خودش افزونه های برای وبلاگ دهی دارد شما میتوانید یک سیستم همانند میهن بلاگ با جوملا پیاده سازی کنید .
درود
دوست عزیز می توانید افزونه اش را معرفی کنید ؟
موفق باشید
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یک سیستم مدیریت محتوا هست
سیستم های وبلاگ دهی مثل میهن بلاگ و بلگفا و پرشین بلاگ و ... در حد محدودی به شما امکان ارائه مطالب میدهند
شما برای برپایی سیستم های مدیریت محتوایی مثل جوملا یا وردپرس و ... نیاز به فضای مجازی ( هاست ) دارید ولی برای وبلاگ نیازی ندارید و به اندازه کافی و اتوماتیک توسط سیستم های بلاگ دهی ذکر شده این فضا در اختیار شما قرار داده میشه
شما در جوملا میتونید سیستم بلاگ دهی راه اندازی کنید :
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)