-
مشکل ارر بعد از تعویض قالب
آقا این سایت من داغون شده قالب نصب کرده بودم الان قالب رو پاک کردم دوباره آپ کنم دیگه آپ نمیشه ارور میده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هرکی کمکی ازش بر میاد بگه ترخدا بالای همه خبرای سایت
Warning: Parameter 3 to plgContentYAA() expected to be a reference, value given in/home/jaygah36/public_html/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line136این ارور رو میده چیکار کنممممممم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-01-2012 10:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
این که error نیست warning ها نگران نباشید شما میتونید display_error را در تنظیمات php.ini غیر فعال کنید تا این پیغام حذف شود.
در مورد قالب تون هم به صورت دستی یا ftp اقدام به آپلود کنید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ویرایش توسط safajuy : 02-01-2012 در ساعت 02:11 PM
دلیل: ترجمه به فارسي
-
-

نوشته اصلی توسط
rezadj
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
php,ini tanzimattesh k0jast?bebakhshid
در اگر مشکلتون در هاست است باید از پشتیبانان هاستتون بخواهید display_error را غیرفعال کنند ولی اگر در local کار میکنید میتوانید در همان فولدری که xampp یا wamp را نصب کردید عبارت php.ini را سرچ کنید تا پیدا شود
در xampp در پوشه php است و در wamp هنگامیکه روی آیکون آن راست کلیک میکنید یک گزینه به نام php.ini در قسمت php می آورد.
-
-
سلام. دوست عزيز لطفاً فارسي تايپ كنيد. ممنون از همكاريتون
-
-

نوشته اصلی توسط
rezadj
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا این سایت من داغون شده قالب نصب کرده بودم الان قالب رو پاک کردم دوباره آپ کنم دیگه آپ نمیشه ارور میده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هرکی کمکی ازش بر میاد بگه ترخدا بالای همه خبرای سایت
Warning: Parameter 3 to plgContentYAA() expected to be a reference, value given in/home/jaygah36/public_html/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line136این ارور رو میده چیکار کنممممممم
سلام دوست عزیز
فکر کنم از روش زیر بتونید قالب رو تغییر بدید
قالب جدید رو در هاستتون توی پوشه templates آپلود کنید بعد بیاد به مسیر زیر و تغییراتی رو که میگم اعمال کنید
cpanel-php myadmin - dbname click - jos_template_menu_Template
{وارد سی پنل بشید - بخش php myadmin - دیتابیس جوملای خود رو انتخاب کنید - جدول قالبها رو انتخاب کنید=jos پیشوند جداول هست میتونه چیز دیگه ای باشه اما جدول قالب به این شکل هست پسوند _template_menu
در صفحه باز شده قالب مدیریت و قالب سایت رو نشون میده
قالب سایت رو انتخاب و ویرایش رو بزنید و نام قالب جدید رو وارد کنید و ذخیره رو بزنید
* این کار رو تا حالا انجام ندادم - لطفا دوستان نظرشون رو بگن در مورد این روش بعد شما این مراحل رو طی کن که دیتابیست خراب نشه -قبل از انجام این کارها از دیتابیست هم یه کپی بگیری بد نیست
موفق و پیروز باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)