-
آموزش نحوه استفاده از اسکریپت ها
سلام به همه دوستان
من تازه با جوملا شروع به کار کردم، و تقریبا نحوه استفاده از ماژول ها و کامپوننت ها و ... رو بلدم ولی استفاده از اسکریپت ها رو بلد نیستم
با این سطحی که من دارم، راهنماییم کنید که چطوری از اسکریپت ها استفاده کنم، مثلا اسکریپت live zilla رو میخوام توی سایتم استفاده کنم
از صفر شروع کنید لطفا ، چون هیچی توی این زمینه نمیدونم
مرسی از همه دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-02-2012 11:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
خوبی توضیح به شما اینه که میدونید ماژول چیه ! 
شما دو راه دارید یا مستقیماً در یکی از ماژولهای خود که بصورت دستی ایجاد کردید کد مربوط به لایو زیلا رو بگذارید که باید قبلش ویرایشگر را ساده انتخاب کنید تا اسکریپت شما تغییر نگارشی ویریاشگر را نداشته باشد !
راه دیگر این هست که در قالبتون بجای کد فراخوانی موقعیت ماژول کد را قرار دهید.
یا اینکه قبل از بسته شدن تگ body قالبتون این کد را قرار دهید !
بستگی به کد شما داره و سلیقه شما و اینکه دقیقاً میخواهید در کجای سایت شما قرار بگیره !
این موراد بر میگرده به داشن شما نسبت به html , css و کمی آشنایی با جوملا در درجه مقدماتی 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
کاربر مقابل از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مرسی دوست عزیز
من با html زیاد کار کردم و ازش سر درمیارم، با جوملا هم حدود 1 هفته ای میشه که دارم کار میکنم، در حد متوسط
کدوم روش بهتره ، و اینکه میشه از هرکدوم یه چند مثال یا توضیح کوتاه بدید
روش سوم رو خودم ، میدونم که چطوری باید استفاده کنم شما اگه لطف کنید دو تای اولی رو توضیح بدید ممنون میشم
در ضمن یه جایی یکی از دوستان میگم باید اول پایگاه داده اش رو ایجاد کنم بعد نصب کنم و کلی مراحل گفت!! اونا چی هستن پس؟؟؟
-
-
دوست عزیز این اسکریپت رو شما باید ابتدا نصب کنید و راه اندازی کنید و برای نمایش در جوملا ار کد اون استفاده کنید در جوملاتون !
روش اول از مدیریت جوملا هست و کسی که آشنایی به جوملا و ماژول داشته باشد خواهد توانست!
مورد دوم هم ماژول توسط موقعیتهای ماژول که در قالب هستند در سایت نمایش داده میشوند ! پس با دانش html خود با یک نگاه به فایل index.php متوجه خواهید شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
من اصلا نحوه نصبش رو بلد نیستم، شما نحوه نصبش رو لطف کنید آموزش بدید، کد رو که داد خودم یه جوری حلش میکنم
مرسی
-
-
آموزش نصب در سایت منتشر کننده موجود هست :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همچنین این کتابچه کمک بسیاری به شما خواهد کرد !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)