-
تبدیل قالب 1.5 به 1.7 مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سلام
ببینم اگه من قالب 1.5 ر. به 1.7 تبدیل کنم در سئو و یا جا های دیگرش مشکلی ایجاد نمیشه ؟؟؟
اصلا چطوری باید این کار رو انجام بدم ؟(تبدیل 1.5 به 1.7 )
چند تا سوال دیگه (البته من چند روز دیگه سایتم رو میزنما! چون من اعتقاد دارم که قبل از اینکه یک کاری رو شروع کنی باید قبلش اطلاعات کافی داشته باشی ! )
کار دیتابیس چی هست کلا ؟؟؟ در چند کلمه بگید
کامپوننت چیه ؟ در چند کلمه بگید
پلاگین ؟ در چند کلمه بگید
مازول ؟ در چند کلمه بگید
واقعا تشکر
ویرایش توسط akbargharehbaghi : 02-02-2012 در ساعت 05:35 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-02-2012 05:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز اگر کار تبدیل به صورت اصولی و طبق استاندارد ها انجام گیرد هیچ مشکلی پیش نمی اید .
برای سوالات خود نیز توصیه می کنیم کتاب جوملا را دانلود و مطالعه فرماید . و می توانید از مقاله های زیر هم کمک بگیرید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
سلام
من دریافت کردم ولی نمیشه چاپش کرد و در کامپیوتر خوندن یکم مشکل هست !!
ببینم شما نسخه ی قابل چاپش رو ندارید ؟؟؟
-
-
درود
می توانید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را دانلود . مطالعه و یا چاپ کنید .
موفق باشید
-
-
من این کتاب رو گرفتم ولی نمیشه چاپش کرد !
ولی بازم تشکر از اینکه گفتی !!!!
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را در دانشنامه جوملا مطالعه بفرمایید.
-
-

نوشته اصلی توسط
akbargharehbaghi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ببینم اگه من قالب 1.5 ر. به 1.7 تبدیل کنم در سئو و یا جا های دیگرش مشکلی ایجاد نمیشه ؟؟؟
اصلا چطوری باید این کار رو انجام بدم ؟(تبدیل 1.5 به 1.7 )
چند تا سوال دیگه (البته من چند روز دیگه سایتم رو میزنما! چون من اعتقاد دارم که قبل از اینکه یک کاری رو شروع کنی باید قبلش اطلاعات کافی داشته باشی ! )
کار دیتابیس چی هست کلا ؟؟؟ در چند کلمه بگید
کامپوننت چیه ؟ در چند کلمه بگید
پلاگین ؟ در چند کلمه بگید
مازول ؟ در چند کلمه بگید
واقعا تشکر
همونطور که کاربر "kianesfahan" میتونید اون 3 مورد رو از مقاله های خود سایت مطالعه بفر مائید
و مقاله ای که کاربر "shamata" معرفی کردند کامل ترین منبع تبدیل می باشند فقط به جای ورژن های 1.6 در فایل templateDetails.xml ورژن 1.7 را جایگزین کنید چون تبدیل قالب های 1.5 به 1.6 دقیقا روی تبدیل به 1.7 جواب میده
و راجع به دیتابیش اینکه اطلاعات شما را به صورت یک پایگاه داده منسجم درمیاره که در صورت نیاز به اطلاعات خاصی میشه اونها رو از این پایگاه داده استخراج کرد و دیگه نیازی به ایجاد صفحه های استاتیک بیش از حد (روش های قدیمی) نیست. فقط در چند کلمه نشد یک خط شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)