-
چگونه از انجمن استفاده کنیم؟
با سلام وخسته نباشید به تیم جوملای فارسی من از یک انجمن ساز کیونتا استفاده کردم ولی صفحه سایت به شکل زیر است ولی می خوام مثل انجمن شما کل صفحه رو دربر بگیره ماننده منو هاو... به طور کلی ماننده انجمن شما باشه .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-02-2012 09:10 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ما از کوننا استفاده نمیکنیم ! از وی بولتین که سیستمی مختص انجمن سازی هست استفاده میکنیم که تجاری هست و باید لایسنس آنرا پرداخت کنید برای استفاده !
اما اگر میخواهید کوننا به این شکل در بیاد باید قالب خود را به این منظور سفارشی سازی کنید ! برای این منظور باید دانش html , css و همچنین php داشته باشید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ممنون یه سوال دیگه من قالب های آماده رو دانلود می کنم روی سایت نصب میکنم یا خطا داره یا منو ها رو نمیشناسه چیکار باید بکنم.
-
-

نوشته اصلی توسط
alirezazx1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون یه سوال دیگه من قالب های آماده رو دانلود می کنم روی سایت نصب میکنم یا خطا داره یا منو ها رو نمیشناسه چیکار باید بکنم.
سلام
این سوالتون به این تاپیک ربطی نداره!
لطفاً مشکلتون رو در یک تاپیک جدید پیگیری کنید و متن خطا رو حتماً ذکر کنید.
-
-

نوشته اصلی توسط
alirezazx1
با سلام وخسته نباشید به تیم جوملای فارسی من از یک انجمن ساز کیونتا استفاده کردم ولی صفحه سایت به شکل زیر است ولی می خوام مثل انجمن شما کل صفحه رو دربر بگیره ماننده منو هاو... به طور کلی ماننده انجمن شما باشه .
باتشکر
سلام
برای اینکه انجمن شما تمام صفحه بشه اون مازول های سمت راست (نمایش ساعت و تاریخ ) رو بردارید
برای اینکار به مدیریت مازول ها رفته و اون مازول رو انتخاب و از گزینه صفحات نمایش مازول . صفحه مربوط به کیونا را از انتخاب خارج کنید
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)