درود
برای بهینه کردن سایت و محتوا دنبال یک ماژول می گردم که expires heder , تنظیمات entity tag و چیزهای مثل این رو برای لود بهتر سایت انجام بده
الان یک افزونه برای ورد پرس هست به اسم w3 total cache که تمام این کارها رو انجام میده ولی برای جوملا چی
؟

درود
برای بهینه کردن سایت و محتوا دنبال یک ماژول می گردم که expires heder , تنظیمات entity tag و چیزهای مثل این رو برای لود بهتر سایت انجام بده
الان یک افزونه برای ورد پرس هست به اسم w3 total cache که تمام این کارها رو انجام میده ولی برای جوملا چی
؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
جوملا و وردپرس با هم متفاوت هستند !
برای این موارد جوملا بصورت جداگانه افزونه هایی را دارد !
بفرمایید دقیقاً چه کارهایی را مد نظر دارید تا افزونه هایی را به شما معرفی کنیم )
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
برای لود سریعتر سایت میشه یکسری تنظیماتی رو انجام داد
مثلا یک سیستم کلاینت بعد از مراجعه اول به سایت میتونه اطلاعات سایت رو تا 2 هفته بصورت کش شده از سیستم خودش نگاه کنه
یا
تنظیمات expires tag
یا
فشرده سازی و ادغام تصاویر و فایل های css هنگام ارسال از سرور به کلایت
افزونه yslow که روی افزونه fire bug نصب میشه کارش بررسی بهینه بودن سایت هست
و حالا بعد از برسی سایت من تو قسمت configura entity tag و add expires header تشخیص داده که این خصوصیت برای اشیا تعریف نشده و به سایت گرید f داده که پایین ترین امتیاز هست
ویرایش توسط farajian86 : 02-02-2012 در ساعت 01:53 PM
برای اینکه تصاویر در متن شما بصورت خودکار و با توجه به اندازه مشخص شده در متن (بدون توجه به اصل فایل) تغییر کنه و اندازه تصاویر استاندارد نهایی شما را به خود بگیره : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به جهت یک فایل شدن فایلهای css , js
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما برای اینکه کاربرانتون کش داشته باشن موردی رو نتونستم پیدا کنم که رایگان باشه !
اما همه این کارها را در یک بسته آماده برای جوملا پیدا کردم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که تجاری هست و قیمت زیادی هم نداره نسبت به امکاناتی که داره !
موارد دیگر را خودتان از jed پیدا کنید ! موارد بسیار زیادی موجود هست که میتونید جستجو کنید و پیدا کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
برای کش شدن در مرورگر کاربر هم این افزنه رایگان را پیدا کردم :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میتونید استفاده کنید ! (در تنظیمات پلاگین این کامپوننت تنظیم فوق موجود هست)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)