با سلام و احترام و ادب:
در حال طراحی سایتی هستم که می خواستم در صفحه*ی ورودی هیچ چیزی نباشد و
فقط مطلبی نوشته شود با پس زمینه سیاه و در انتها کلیدی برای ورود به سایت و صفحه اصلی باشد.
(ضمنا من چون تازه کارم احتیاج به کمک بیشتری دارم)
با تشکر فراوان

با سلام و احترام و ادب:
در حال طراحی سایتی هستم که می خواستم در صفحه*ی ورودی هیچ چیزی نباشد و
فقط مطلبی نوشته شود با پس زمینه سیاه و در انتها کلیدی برای ورود به سایت و صفحه اصلی باشد.
(ضمنا من چون تازه کارم احتیاج به کمک بیشتری دارم)
با تشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
باید یک صفحه دستی ایجاد کنید با نام index.html و در اون لینک بدید به index.php و این فایل را در روت هاستتون قرار بدید !
ما در اینجا در حدی کمک میکنیم که کاربر را فرض کنیم ICDL را میداند و همچنین مبانی اولیه وب را مطلع باشد ! برای امور پایه ای میتوانید در اینترنت جستجو کنید و دانش خود را افزایش دهید ! و با به کلاسهای موجود مراجعه نمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام دوست عزیز
برای طرحی که در ذهن دارید باید html و css رو کاملا بدانید . اگر نیاز به کمک بود تا این دو را یاد بگیرید من در خدمتم .
با تشکر سعید حسنی
البته نیازی به دانش html نیست !
با دریم ویور هم میشه این صفحه رو ساخت و ... !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
مهدی جان سلام
بهتره یه فرد مبتدی رو فقط یک مصرف کننده تربیت نکنیم و یادش بدیم چگونه تولید هم بکنه . مثلا بهتره من یه ماهی بهتون بدم یا ماهیگری رو یادتون بدم ؟
وقتی یه ماهی بهتون می دم قفط یکبار این کار رو می کنم و شما برای بدست اوردن ماهی دوباره باید به من مراجعه کنید ولی وقتی ماهیگیری یادتون میدم دیگه شما به ما احتیاج ندارید و می تونید برای خودتون ماهی بگیرید
با تشکر سعید حسنی
بحث ماهی گیری نیست ! فکر کنم به اندازه کافی ما داریم اینکار را میکنیم ! با اینکه خیلی از همین کارهایی که جوملا فارسی انجام میدهد را برخی دیگر با دریافت هزینه در حال انجام هستند و تحسین هم میشوند !
شما که فرمودید خودتون ترجمه کار سختی نیست ! پس نیازی به آموزش ندارید ! اما من با شما موافق نبودم و برای این موضوع هم دلیل دارم و ... ! همونطور که میبینید و خودتون هم میفرمایید کار سختی نیست ! اما فنونی باید باشه که تفاوتها را مشخص کند ! (فرق بین دو قهرمان ورزشی هرگز مشخص نمیشه که بتونن به یکی طلا بدن و دیگری رو نقره !) وگرنه جوملا فارسی به اینجا نمیرسید که اکنون هست. البته من توی تیم ترجمه جوملا نیستم و بیشتر کارها توسط دیگر دوستانم هست اما تا حدودی به موارد انجام شده واقف هستم و میتونم مطمئن باشم که کار سختی هست و به این سادگی که شما میفرمایید هم نیست ! هرچند همه مانند شما فکر میکنند و ... ! اما میدونم که چه کارهایی انجام میشه و چه زحماتی براش انجام میشه و با یک کپی بسیار ساده افرادی آنرا استفاده میکنند و تنها نامهای جوملا فارسی را ویرایش میکنند به نام سایت خودشان
ضمناً ماهی گیری یکی از ورزشهای مورد علاقه بنده هست !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)