-
سوال در موردامنیت جوملا 1.5
با سلام
یه سوال در مورد امنیت جوملا 1.5 داشتم , اگر این نسخه را همیشه بروز رسانی کنی از لحاظ امنیت با جوملا 1.7 و یا 2.5 فرقی می کنه ؟
اگر امنیت جوملا 1.7 و 2.5 بالاتر هست چطوری میشه جوملا 1.5 را به این نسخه ها ارتقا داد که همه کامپوننت ها و ماژول ها هم بر روی نسخه جدید فعال باشه و قابل استفاده
متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-03-2012 08:52 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز اگر بروز رسانی ها رو انجام بدید مشکلی از نظر امنیت نداره ولی پشتیبانی از جوملا 1.5 تا یه مدتی ادامه داره و بعد از اون باید به نسخه های بالاتر آپدیت کنید برای آپدیت جوملا 1.5 باید از کامپونت jupgrade استفاده کنید (آموزشش در دانشنامه جوملا فارسی موجوده)خودم به شخصه یکی از سایتام رو بروز کردم مشکلی نداره فقط باید بدونید که نظرات سایت تبدیل نمیشه(یعنی نظرات رو از دست میدید)قالب ها و کامپونت های نسخه 2.5 هم با 1.5 سازگار نیست
-
-
ضمن توجه به راهنمایی های این دوستمون خواندن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را به شما توصیه میکنم
میتونید در جوملا ازش استفاده کنید.
-
-
سلام
در ادامه راهنمایی دوستان بگم که کامپوننت مهاجرت فقط افزونه های ذیل رو ساپورت میکنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و بقیه افزونه ها از بین میرن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ضمنا فعلا به نظرم امنیت 1.5 بیشتر از 1.7 و و 1.7 بیشتر از 2.5 باشه
ولی در اینده نزدیک برعکس میشه
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)