سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: سوال در مورد قالبها

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Unhappy سوال در مورد قالبها

باسلام خدمت تمامی عزیزان بابا من یه سالی هست که لنگ این مفهوم قالبم ،قالب سایتهای خودمو هم به شکل کاملا افتضاح در می ارم دارم اچ تی ام ال هم می خونم اما سردر گم هستم دو تا سایت هم مدیریت می کنم اما قالب ندارم سوال اینه که اگه یه قالبو رو سایتم بذارم منظور اینه که تمام شکل بندی قالب همونیه که دیدمش و دانلود کردم یا فقط یه هدر داره و واضختتر اینکه مثلا یک قالب با تمام ستونها و دکمه های منو هاش می اد رو سایت یا اینکه دوباره باید خودت اونارو بسازی راستی ادرس سایت افتضاحم اینه لطفا اگه قالب متناسب با این سایت می شناسید معرفی کنید با تشکر

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    پیشنیاز ایجاد قالب در وب سایت هادانستن HTML , CSS است برای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شما باید یک مقداری از php هم بدونید.
    در مورد سوال دوم باید بگم اگر کسی مسلط به HTML , CSS باشد براحتی میتواند تغییرات لازم را انجام بدهد.

خب پس من جواب اصلی سوالمو نگرقتم البته از جوابتونم ممنونم اما سوال اصلی ام در مورد نصب یه قالب فابل نصب بوده نه ساخت آن

Team
    نقل قول نوشته اصلی توسط mhravh [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    خب پس من جواب اصلی سوالمو نگرقتم البته از جوابتونم ممنونم اما سوال اصلی ام در مورد نصب یه قالب فابل نصب بوده نه ساخت آن
    شما میتونید به راحتی قالبی را که برای جوملا 1.7 است را نصب کنید و در فایلهای index.php و template.css تغییرات تون رو اعمال کنید .
    اگر حین نصب مشکلی پیش اومده بفرمایید.

Unhappy

نقل قول نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    شما میتونید به راحتی قالبی را که برای جوملا 1.7 است را نصب کنید و در فایلهای index.php و template.css تغییرات تون رو اعمال کنید .
    اگر حین نصب مشکلی پیش اومده بفرمایید.
    من فرض بر این می گیرم که اصلا به هیچیش دست نزنم ایا قالبی که نصب می کنیم همونی می شه که دیدیمش و دانلودش کردیم یا کلا بهم می ریزه بابا این سوالمه نه css و php بابا من اگه اینا رو بلد بودم که اینجوری تو گل نمی موندم

Team
    اگر به همراه قالب تون package نصبی به همراه Database وجود داشته باشد بله دقیقا همونی میشه که دیدین ولی اگر وجود نداشته باشد:
    خیر اونطوری نمیشه,در اینصورت اگر میخواهید همان طور شود که دیدید باید
    ماژول ها و مطالب را همانند اون مدلی که دیدید در موقعیت های خودشون ایجاد کنید.

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    سلام

دوست عزيز سايت شما با جوملا ساخته نشده، بلكه اسكريپتي هستش كه براتون امكان آزمون رو فراهم مي كنه. اگر اشتباه نكنم اسم اسكريپت هم تستا هستش

خود سايت اصلي هم با موتور vcp بالا اومده كه اونم فكر كنم phpnuke باشه
    صفحه ي ابتدايي هم يك html هستش. كلاً سايت شما به جوملا هيچ ارتباطي نداره

موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    سلام

دوست عزيز سايت شما با جوملا ساخته نشده، بلكه اسكريپتي هستش كه براتون امكان آزمون رو فراهم مي كنه. اگر اشتباه نكنم اسم اسكريپت هم تستا هستش

خود سايت اصلي هم با موتور vcp بالا اومده كه اونم فكر كنم phpnuke باشه
    صفحه ي ابتدايي هم يك html هستش. كلاً سايت شما به جوملا هيچ ارتباطي نداره

موفق باشيد
    با سلام دوست عزیز و ممنون از پاسختون اما ایمکه تو سایتم ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) قسمت سایت ریاضی : در دست ساخت رو با جوملا کار کردم و همینطور سایت دیگه همکارمو با آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو اما برا هر دوتا لنگ یک قالبم سوال در مورد سایت دومم رد تو فرن با عنوان
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سوال کردم اما جواب قانع کننده ای نگرفتم .دیگه اینکه اگه می شه یه قالب در باب همون موضوعات سایتم ساخت هزینه اش چقدره .بازم از لطف همه عزیزان تشکر می کنم

تشکر شده 2,056 بار در 1,618 ارسال
    يه توضيح مختصردرمورد قالب بدم بهتون:

قالب توي جوملا از دوبخش ساخته شده:
    1)بخش ويژوال يا بصري كه در واقع گرافيك سايت شما رو تشكيل ميده
    2)بخش موقعيتها كه در واقع جايگاه ماژولهاي شما رو تشكيل ميده

قالب جوملا با استفاده ازدستورات html ايجاد ميشه به انضمام چند تاكد php كه وظيفه ي ايجاد موقعيت يا شناسايي قالب رو به جوملا داره.

كليت قالب هاي جوملا همينه. فقط يك فايل اضافي داره كه xml هست و دراون مشخصات قالب رو مي نويسند
    توي جوملا موقعيت بندي و اينكه نام موقعيت چي باشه دست شماست. يعني امكانش هست كه شما باتغيير قالب موقعيت هاي سايتتون بهم بخوره!
    يا اينكه فرضاً ي موقعيت توي يه قالب پايين باشه و همون موقعيت توي قالب ديگه بالا باشه

در كل توي طراحي قالب دست باز هست و هر چي كه بخواييد مي تونيدانجام بديد

موفق باشيد

11. کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: