من می خواستم در متنم کلمه ای رو لینک کنم به صفحه ای دیگر امکانش هست ؟ در واقع Hyper link

من می خواستم در متنم کلمه ای رو لینک کنم به صفحه ای دیگر امکانش هست ؟ در واقع Hyper link
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بله هنگام ایجاد یا ویرایش مطلب برروی آیکون زنجیر در ریبون ابزار مطالب کلیک کنید. مثل نرم افزار word
حرف شما کاملاً صحیح در نرم افزار ورد صفحه هایی که می خوایم لینک کنیم باز می شود و مسیر دهی می کنیم
ولی این قسمت URL می خواد من که اصلاً سایتم نه هاست داره نه دامنه از کجا باید URL بدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هنگام نمایش سایت این آدرس صفحه می شه خوب این در واقع در کامپیوتر بنده شناسایی می شود و در جایی دیگر شناسایی نمی شود امکان این نیست که سایت بارگذاری نشده باشه ولی URl بدهیم ؟
ویرایش توسط unijoomla : 02-04-2012 در ساعت 12:41 PM
سلام
دوست عزیز ببینید اگه می دونید نام دامین شما چی هست (یعنی قراره چه دامینی رو ثبت کنید) موقع آدرس دهی به شکل زیر عمل کنید
بر روی آیکون زنجیر کلیک کنید و لینکی رو مثلا google.com/joomlafarsi2.5.zip رو وارد کنید
اگه معلوم نیست که نام دامین شما چی هست به این شکل وارد کنید!
joomlafarsi.zip/
*قبل از / هیچی نمی خواد خودش ست میشه روی دامینت!
اگه مشکلی بود درخدمتم
موفق باشید
الان من این کار رو انجام دادم و در داخل URL همین چیزی که شما فرمودید رو تایپ کردم ولی وقتی رو لینک کلمه می رم و می زنم با این خطا مواجه می شمنوشته اصلی توسط P30Yaran [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Forbidden
You don't have permission to access
/Joomla_Persian_1.7.3-Stable-Full_Package/joomlafarsi.zip/ on this server.
سلام
دو نوع آدرس دهي داريم:
مطلق: آدرسي كه بهمراهش اسم سايت روهم مي بريم. يعني: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسبي: توي اين ادرس نيازي به اسم سايت نيست. يعني لينك رو به اين صورت وارد مي كنيد:
سيستم بطور خودكار قبل از / آدرس شما رو قرار ميدهکد:/images/pic.png
در ضمن دوستمون مثال زديند. شما عين همون مثال رو گذاشتيد
موفق باشيد
دلیل خطایی که گفتم چی می تونه باشه ؟ اگه از جای دیگه سایت رو ببینم سیستم نمی تونه آدرس دهی کنه ولی در این مورد منطقی نیست که صدق کنه !نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خطاي شماميگه كه نمي تونه فايل joomlafarsi.zip رو دانلودكنه. شما عين همون مثال رو قرار داديد كه اين مشكل ايجاد شده
سلام
دوست عزیز منم همین چیزی رو که دوستمون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]گفتن رو گفتم ! چطوریه که بازم مشکل داری! خودم دارم از این روش استفاده می کنم!
عکسی از مشکل رو بزارید
موفق باشید
با سلام
حرف هر دو شما کاملاٌ صحیح من جسارتی نکردم
مشکل من اینجاست که من / می گذارم و اسم جوملای خودم رو با پسوند زیپ ادامه آن می گذارم و ذخیره می کنم ( Joomla_Persian_1.7.3-Stable-Full_Package.zip)مشکل من اینجاست که وقتی روی اون لینک می روم
با این پیغام مواجه می شوم
The webpage cannot be found
علاقه مندی ها (Bookmarks)