-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دوست عزیز ببینید اگه می دونید نام دامین شما چی هست (یعنی قراره چه دامینی رو ثبت کنید) موقع آدرس دهی به شکل زیر عمل کنید
بر روی آیکون زنجیر کلیک کنید و لینکی رو مثلا google.com/joomlafarsi2.5.zip رو وارد کنید
اگه معلوم نیست که نام دامین شما چی هست به این شکل وارد کنید!
joomlafarsi.zip/
*قبل از / هیچی نمی خواد خودش ست میشه روی دامینت!
اگه مشکلی بود درخدمتم
موفق باشید
الان من این کار رو انجام دادم و در داخل URL همین چیزی که شما فرمودید رو تایپ کردم ولی وقتی رو لینک کلمه می رم و می زنم با این خطا مواجه می شم
Forbidden
You don't have permission to access
/Joomla_Persian_1.7.3-Stable-Full_Package/joomlafarsi.zip/ on this server.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-04-2012 02:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دو نوع آدرس دهي داريم:
مطلق: آدرسي كه بهمراهش اسم سايت روهم مي بريم. يعني: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نسبي: توي اين ادرس نيازي به اسم سايت نيست. يعني لينك رو به اين صورت وارد مي كنيد:
سيستم بطور خودكار قبل از / آدرس شما رو قرار ميده
در ضمن دوستمون مثال زديند. شما عين همون مثال رو گذاشتيد
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
دو نوع آدرس دهي داريم:
مطلق: آدرسي كه بهمراهش اسم سايت روهم مي بريم. يعني:
نسبي: توي اين ادرس نيازي به اسم سايت نيست. يعني لينك رو به اين صورت وارد مي كنيد:
سيستم بطور خودكار قبل از
/ آدرس شما رو قرار ميده
در ضمن دوستمون مثال زديند. شما عين همون مثال رو گذاشتيد
موفق باشيد
دلیل خطایی که گفتم چی می تونه باشه ؟ اگه از جای دیگه سایت رو ببینم سیستم نمی تونه آدرس دهی کنه ولی در این مورد منطقی نیست که صدق کنه !
-
-
خطاي شماميگه كه نمي تونه فايل joomlafarsi.zip رو دانلودكنه. شما عين همون مثال رو قرار داديد كه اين مشكل ايجاد شده
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)