سلام دوستان
این صفت لینک چیست و به چه دردی میخوره؟
ودر ضمن من خودم یک کلاس برای ماژول تعریف کردم وآن را درقسمت کلاس ماژول قراردادم تا روی ماژول تاثیر کند اماعمل نمیکند علتش از چیه؟

سلام دوستان
این صفت لینک چیست و به چه دردی میخوره؟
ودر ضمن من خودم یک کلاس برای ماژول تعریف کردم وآن را درقسمت کلاس ماژول قراردادم تا روی ماژول تاثیر کند اماعمل نمیکند علتش از چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطالعه بفرمایید.
اینو خوندم ولی سر در نمیارمنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید دوست عزیز بذارید یه کم بیشتر توضیح بدم من یه کلاس تعریف کردم به اسم reza و توش ساز فونت رو تغیییر دادم بعد اومدم اسم این کلاس رو تو کلاس ماژول نوشتم تا رو ماژول تاثیر کنه ولی انجام نمیده
مشکل من هم اینجاست
ببینید بستگی داره که شما به چه ماژولی suffix اضافه کردید و چه جوری میخواهید ازش استفاده کنید شما میتونید برای استفاده از پسوند کلاس ماژول تون در css هاتون از کلاس
moduletable_reza.
استفاده کنید.
میشه کلا یه مثال خوب برنید چون من از پیشوند و پسوند سر در نمیارم اون مقاله رو هم خوندم اصلا چیزی متوجه نشدمنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به عنوان مثال مثلا میخوایم یه کلاس برای ماژول ورود کاربران ایجاد کنیم
اگر شما به بنده بگید دقیقا میخواهید چکاری انجام بدید بهتر میتونم براتون مثال بزنم .
نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عرض کنم که من میخوام کلا از این کلاس ماژول سر در بیارم که چطوری میشه ایجاد کرد بعدش این پیشوند و پسوند چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
دوست عزیز یک بار دیگر با دقت بیشتری مقاله زیر را مطالعه بفرمایید.
تقریبا جواب سوالات مرتبط با جوملا در این مقاله میباشد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن یادگیری css فقط خواندن مقاله ها نیست و بیشتر از آن نیاز به تجربه دارد.
من پیشنهاد میکنم مقالات ابتدایی در این مورد را مطالعه بفرمایید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
ویرایش توسط محمد محسنی : 02-05-2012 در ساعت 09:57 AM
کار با css را بلدم ولی بلد نیستم تو جوملا ازش استفاده کنم نمیدونم چطوری میشه تو جوملا استفاده کردنوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یکی از کاربردهای این گزینه اینست که:
وقتی شما چندین ماژول دارید که یک استایل دارند (از یک کلاس استفاده میکنند.) جوملا این قابلیت را گذاشته که برای ایجاد تمایز بین یک کدام از آنها با بقیه میتوانید از این گزینه استفاده کنید و به آن استایل دهید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)