-
سلام
مرسي آقاي صفاجوي ،* اطلاعات خاصي نداره ، همونطور كه گفتم فقط يه پروژه هستش،* ديگه بيخيال اون شدم و همه رو پاك كردم و فايها رو كلا آپ كردم روي هاست تا جوملا رو روي هاست نصب كنم ولي وقتي مشخصات صفحه ديتابيس رو با توجه به اطلاعات هاست وارد ميكنم،* وقتي كه ادامه رو ميزنم به مرحله بعد نميره و باز همون اروري رو ميده كه هنگام ايمپورت جداول پايگاه داده ميداد.
اروري كه ميده اينه :
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
خواهش ميكنم كمكم كنيد،* خيلي كارم لنگه به خدا، خيلي وقته كه دارم با اين مشكل سرو كله ميزنم
ویرایش توسط mehrdad22 : 02-09-2012 در ساعت 07:40 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-09-2012 07:37 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز هاست شما چیست ؟
سیستم عاملش چی هست ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوست عزیز هاست شما چیست ؟
سیستم عاملش چی هست ؟
هاست من از اين هاست هاي رايگانه، سيستم عاملش هم لينوكسه
كنترل پنلش هم همينيه كه گيگفا ميده
البته من از گيگفا نگرفتم از يه سايت خارجي به اسم lhosting.info گرفتم
ممنون ميشم كمكم كنيد
-
-
سلام
خیلی وقته با هاست رایگان کار نکردم
اما یه نظر داشتم
شما روی هاست رایگان جوملایی مشابه انچه که داشتید نصب کنید
سپس پشتیبان فایل ها رو اپلود کرده و روی جوملای نصب شده اکسترکت کنید منهای فایل کانفیگ
(فایل کانفیگ رو نگه دارید تا بعدا اگر نیاز بود دستی اصلاح کنید)
دیتابیس رو هم روی دیتابیس جدید ایمپورت کنید
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)