سلام.چرا من هر پلاگین و ماژولی که می خوام نصب کنم این ایرور رو میده؟
راهنمایی لطفا.
- JFolder::create: Path not in open_basedir paths
- Unable to create destination
---
ببخشید دسترسی پوشه های tmp و Log چند باید باشه؟

سلام.چرا من هر پلاگین و ماژولی که می خوام نصب کنم این ایرور رو میده؟
راهنمایی لطفا.
- JFolder::create: Path not in open_basedir paths
- Unable to create destination
---
ببخشید دسترسی پوشه های tmp و Log چند باید باشه؟
ویرایش توسط mersad : 02-03-2012 در ساعت 08:23 AM دلیل: دو پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را مطالعه فرمایید
مطالعه کردم.ممنون ولی چون خیلی کد اینا داره ترسیدم انجام بدم. هنوز هم مشکل دارم .هیچ ماژول و پلاگینی نمی تونم اضافه کنم.یه راه راحتتر دیگه ای هست برای اینکه این مشکل رفع بشه؟
کد که ترس ندارهنوشته اصلی توسط sh2012 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راه دیگش اینه که افزونه مورد نظر رو دستی (Manual) نصب کنید یعنی بدون استفاده از قسمت نصب و حذف (installer) جوملا
شما باید افزونه تون در پوشه مورد نظر آپلود کنید و در database جداول و query شو import کنید
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مشکل بر طرف خواهد شد
شاد و سلامت در پناه ایزد
راستش من یه یوزر اف تی پی هم ساختم تو سی پنل و مشخصات اونو در قسمت تنظیمات کلی سایت میدم عینا اون چیزی که ساخته شده و ست هم می کنه ولی باز ماژول و ... نصب نمی کنه. باید همراه با اون فایل configuration.php رو هم تغییر بدم؟
خب الان این روش دوم رو نصفشو بلدم ولی این قسمت که گفتید در database جداول و query شو import کنید رو درست متوجه نمیشم .آموزش تصویری دارید در این رابطه؟ممنون
یه سوال دیگه : ربطی نداره که فایل فشرده ماژول زیپ باشه یا رار؟
اگر میخواهید در جوملا اکانت ftp بسازید میتونید این کاررو در قسمت تنظیمات کلی انجام بدید پس configuration.php را ویرایش نکنید.نوشته اصلی توسط sh2012 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای آپلود در CPanel فرمت افزونه ها باید zip باشد و بعد از آپلود در فولدر مناسب extract اش کنید.
در مورد Database این بحث خیلی مفصله :
شما باید یک بدونید افزونه تون چند جدول دارد و محتوای query ها در کد بخوانید و در phpmyadmin در قسمت SQL آن query ها را اجرا کنید .
هنوزمشکلم حل نشده. لطفا یه نفر کمکم کنه.
سلام
دسترسی پوشه های temp و log رو به 777 تغییر بدید ببینید مشکلتون حل میشه؟
اگر باز هم مشکل حل نشد برای تنظیم ftp ابتدا فایل configuration.php رو باز کنید و مشخصات ftp خودتون رو در اون وارد کنید سپس در مقابل کلمه ftp عدد 0 رو حذف و به جای اون 1 بنویسید و ذخیره کنید.
دسترسی هارو 777 قراردادم. configuration هم مشخصات اف تی پی رو دادم و عدد را هم 1 قرار دادم باز هم نشد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)