با سلام
من جوملا 2.5 نصب کردم وقتی قالب موردنظرمو نصب میکنم(البته با موفقیت)نو قسمت مدیریت قالب نمیاد.اما تو سی پنل که نگاه میکنی هست.من فقط با 1.5 کار کردم

با سلام
من جوملا 2.5 نصب کردم وقتی قالب موردنظرمو نصب میکنم(البته با موفقیت)نو قسمت مدیریت قالب نمیاد.اما تو سی پنل که نگاه میکنی هست.من فقط با 1.5 کار کردم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
جوملا 2.5 فارسي هنوز منتشر نشده.
منتظر باشيد تا اين نسخه بصورت فارسي منتشر بشه
موفق باشيد
عزیز پس این چیه جومینا گداشته؟؟؟!!!!!!نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی نبود
ویرایش توسط safajuy : 02-06-2012 در ساعت 11:52 AM
دوست عزيز مااز تغييرات اين تيم روي جوملا 2.5 هيچ اطلاعينداريم
مي تونيد از مديران همون سايت درخواست كنيد و مشكلتون رو اونجا بيان كنيد
هنوز هم انجمني براي جوملا 2.5 ايجاد نشده
بزودي هم انجمن مربوطه و هم جوملاي 2.5 فارسي بدون مشكل ايجاد و منتشر خواهد شد
موفق باشيد
این رو بخونیدنوشته اصلی توسط sina1991 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقل از آقای:firoozmandan
الان برخی از سایت ها جوملا 2.5 رو منتشر کردند اما اگر یکبار دانلود کنید میبینید که اکثرا با استفاده از google translate / ناقص ترجمه شده و حتی برخی از رشته ها و یا حتی فایل ها در ترجمه حذف شده
بعد از انتشار توسط ما کاربران میبینند که جوملای سایر سایت ها هم منتشر میشه و این نشون میده که این سایتها تنها منتظر بودند که [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]، جوملا 2.5 را منتشر کند و سپس اقدام به تغییر کپی رایت کنند ( همان اتفاقی که برای جوملا 1.7 افتاد )
البته از نسخه قبل برای جلوگیری از سوء استفاده تغییراتی در برخی از قسمت های جوملا دادیم که اگر تیمی! از نسخه ما هم استفاده کنند باز برای کاملا مشخص باشد و هر زمان که نیاز باشد به معرفی آنها بپردازیم.
در جواب شما باید بگم که جوملا 1.6 / 1.7 و 2.5 مانند 1.5 نیستند که با کپی فولدر قالب مورد نظر در Templates امکان فعال کردن قالب محیا شود !
شما باید حتما قالب را نصب کنید تا از طریق دیتابیس فعال شود
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)