با سلام
می خواستم یه پلاگین خوب برای اینکه فایل صوتی را آپلود کنم معرفی کنید به طوری که فایل mp3 را پشتیبانی کند
فایل صوتی می خوام در پایین متن های تمامی صفحه هام موجود باشه

با سلام
می خواستم یه پلاگین خوب برای اینکه فایل صوتی را آپلود کنم معرفی کنید به طوری که فایل mp3 را پشتیبانی کند
فایل صوتی می خوام در پایین متن های تمامی صفحه هام موجود باشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز
من دقیق متوجه نشدم میخواید چکار کنید! (لطفا سوالتون رو دقیق و با توضیحات کامل بیان کنید درصورت امکان از کاری که میخواید بکنید یه عکس بزارید)
اگه میخواید یک پلیر در انتهای مطالب داشته باشید می تونید کارهای زیر رو انجام بدید
از یکی از ماژولهای پخش mp3 زیر جهت پخش فایلهای mp3 استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و برای قراردادن ماژول در بین مطالب از ماژول ModulesAnywhere استفاده کنید
یا اگه بخواید زیر تعداد صفحات سایت این ماژول رو قرار بدید باید یک موقیت در قالب خود اضافه کنید (اگه قالب شما این موقعیت رو نداره) برای اینکار هم آموزش زیر رو مطالعه کنید
موفق باشید
با سلام
من شرمنده این حرف رو می زنم ولی لینک واقعاً خرابه تو چند تا مرورگر هم تست کردم Can Not Disply می زنه
فکر می کنم کلاً تو این پروژه من فقط با خطا رو به رو شدم![]()
من کاری رو که می خوام اینه که در واقع شعر ی که در صفحه هست پایینش دقیقاً فایل صوتیش قرار بگیره
![]()
دوست عزیز درست فهمیده بودم
این لیست کامل ماژولها و کامپوننت های پخش پلیر هست ! من دو نمونه خوبش رو در تاپیک بالا گذاشتم!
لینک های تاپیک قبلی
شماره 1
شماره 2
برای اینکه طبق عکس دربیاد باید طبق همون تاپیک قبلی عمل کنی یعنی با استفاده از افزونه ای که معرفی کردم موزیک پلیر رو درون مطالب قرار بدید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)