-
نمیتونم وارد صفحه اصلی بشم
دوستان سلام
من نمیتونم از طریق مدیریت منو ( منوی اصلی ) وارد صفحه ی اصلی بشم مشکل از کجاست ؟
یه ارور هم میده متن ارور این هستش
Warning: menuitem(/hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir//administrator/components/com_menus/content_blog_section/content_blog_section.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/administrator/includes/mosAdminMenus.php on line 641
Warning: menuitem(): Failed opening '/hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir//administrator/components/com_menus/content_blog_section/content_blog_section.class.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php'
in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/administrator/includes/mosAdminMenus.php on line 641
Fatal error: Undefined class name 'content_blog_section' in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/administrator/components/com_menus/content_blog_section/content_blog_section.menu.php on line 25
لطفا کمکم کنید
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-13-2007 12:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نمیتونم وارد صفحه اصلی بشم
سلام
این مشکل دقیقا بعد از چه تغییری پیش اومد ؟
یا علی
-
-
دوست عزیز اگر به خطایی که نوشتید توجه کنید متوجه می شوید که فایل
کد:
hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir//administrator/components/com_menus/content_blog_section/content_blog_section.class.php
وجود ندارد ، شما بررسی کنید آیا این فایل وجود دارد یا خیر.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
سلام
من تغییر خاصی ندادم
فایلی رو که ذکر کردید در کجا باید جستجو و اصلاح کنم ؟
-
-
در شاخه اصلی (root) سایتتون در مسير administrator/components/com_menus/content_blog_section بدنبال فایلی با نام content_blog_section.class.php باشید . مطمئن بشید که وجود داره و سطح دسترسی اون هم 644 باشه.
-
-
سلام آقای احمد زاده
ممنون از راهنمایی تون بله این فایل هست و سطح دسترسی هم درسته
اما الان ارور دیگه یی میده که اصلا اجازه ورود به مدیریت رو نمیده
Parse error: parse error, unexpected $ in /hsphere/local/home/tazohoor/tazohoor.ir/administrator/includes/mosAdminMenus.php on line 315
البته من به ادرسی که در این ارور هستم رفتم اما هیچ تغییری ندادم اما از اون به بعد این ارور رو میده و وارد نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
-
-
اكثر مشكلات شما مربوط ميشه به سرورتون
5min آن هست 10min Down !!
اكثر فايلهاي مامبو شما درست روي سرور قرار نگرفتن و بايد دوباره جايگزين بشن تا مشكلتون حل بشه .
يا علي
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)