-
درخواست راهنمایی برای آپگرید جوملا به روشی متفاوت
سلام
می خوام بدونم می شه دیتابیس جوملای موجود در یه سایت رو با یه جوملای جدید دیگه مچ کرد؟ یعنی یه جوملای 1.7 (یا اصلا 2.5 ) دیگه نصب کرد و دیتابیس موجود که با جوملای فعلی ارتباط داره رو براش تعریف کرد و در آخر اطلاعات جوملا قبلی رو از روی هاست پاک کرد و ...
علت سوالم اینه که یه سری مشکلا در جوملای فعلی دارم که اصلا فکر می کنم به خاطر اینه که این جوملای فعلی اصلا از اول مشکلاتی داشته و الان اگه بشه کار فوق رو انجام داد هم احتمالا مشکل این خطاها (مثلا خطای sql و ..... در زمان آپدیت) حل خواهد شد و هم از نو افزونه ها رو نصب خواهم کرد که این مطمعنا خیلی در ایجاد نظم و سبک سازی موثر خواهد بود (آخه اول جوملام 1.5 بود و با یه سری مشکلات به 1.7 ارتقاش دادم و از همون به بعد هم دچار مشکلات زیادی شدم و ضمنا هنوز مقداری از افزونه های غیرقابل استفاده 1.5 و افزونه های مازاد 1.7 روی جوملا نصبه که البته اکثرشون هم از کار افتاده اند)
اگه امکان این کار (ارتباط مجدد دیتابیس موجود با یه جوملای دیگه) وجود داره لطفا راهنمایی کنید
البته می خوام به نحوی این کارو بکنم که آدرس های موجود در گوگل و یاهو و .... هم از دست نرن (یعنی مثلا اول جوملا رو توی یه پوشه جدید نصب کنم و بعد اتمام کار جوملا قدیمی رو پاک کنم و جوملای جدید رو در پوشه جوملای قدیم بریزم)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-08-2012 04:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
اگه ورژن حال حاضر شما 1.7 هست و سایت بالاست می تونید بدون پاک کردن سایت خود داخل یک فولدر یک جوملای جدید 1.7 نصب کنید و سپس درون کانفیگ چه از مدیریت و یا چه از فایل، اطلاعات دیتابیس قبلی رو براش ست کنید. در این حالت جوملای جدید در کنار سایت حاضر شما با یک دیتابیس بالا خواهد بود و تا مطمئن شدن از کارکرد صخیخ سایت با حوملای جدید اون رو پاک نکنید.
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از mgh494 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
بله، الان جوملا 1.7.5 دارم
اما این که می گی از کانفیگ، منظور همون موقع نصبه که اطلاعات دیتابیس رو می خواد یا نه؟
ضمنا اگه دیتابیس مورد نظر رو با این جوملا جدید ست کنم اطلاعاتش مشکلی پیدا نمی کنه؟ مثلا خودش چیزی ازش کم و زیاد نمی کنه؟ یا آدرسی چیزی ازش تغییر نمی ده؟
-
-
سلام
منظورشون اینه که شما پس از نصب جوملای جدید . فایل کانفیگ را ویرایش کنید
و دیتابیس قدیم رو بهش معرفی کنید
موفق باشید
-
کاربر مقابل از poonoodi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
منظورشون اینه که شما پس از نصب جوملای جدید . فایل کانفیگ را ویرایش کنید
و دیتابیس قدیم رو بهش معرفی کنید
موفق باشید
شرمنده، باز ختگ زدم
یعنی اول جوملا رو با یه دیتابیس جدید نصب کنم و بعد فقط اطلاعات دیتابیس در فایل کونفیگش رو تغییر بدم؟ همین؟ عملیه؟
-
-
آره شما جوملا رو دوباره نصب کن! بعد فایل configuration.php رو ویرایش کن و اطلاعات دیتابیس قدیمی رو وارد کنید! (منظور از اطلاعات نام کاربری -رمز عبور - دیتابیس سهت)
-
2 کاربر زیر از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
باز چند تا سوال (فکر کنم دیگه آخرین سوالاست)
1. بعد نصب باید اکستنشن ها و افزونه رو مجددا نصب کنم؟ و اگه بله که حتما بله؛ مهمه که اول نصب کنم و بعد دیتابیس رو ست کنم یا اول دیتابیس رو ست کنم و بعد نصب کنم؟
2. اگه فایل configuration.php قدیمی رو کلا بردارم و روی این configuration.php جدید بگذارم (یعنی این جدیدیه رو پاک کنم و اون رو بگذارم جاش) مشکلی نخواهد بود؟ چون تموم اطلاعات دیتابیس و تنظیمات دیگه توی همین هست
3. بعد نصب مجدد چه چیزهایی نیازه که از پوشه جوملای قدیمی بردارم و توی پوشه جوملای جدید قرار بدم؟ (مثل پوشه ایمیج و ...)
ممنون
-
-
سلام
دوست عزیز تا اونجا که من متوجه شدم شما می خواید جوملای قدیم رو بیارید روی یه سایت دیگه!
برای اینکار 2 راه وجود داره!
از کل فایلهای سایتت یه بکاپ بگیری و بری توی سایت جدید اون رو extract کنی و دیتابیست رو import کنی !
یه راه دیگه اینه که الان شما پیشی گرفتی!
اومدی جوملا رو از نو نصب کردی ! باید مراحل زیر رو طی کنی!
-1 نصب جوملا
2- نصب تمام افزونه هایی که در سایت قدیم شما موجود بوده!
3- بعد از نصب فایل configuration.php درون سایت شما ساخته می شود! برای اینکه این جوملا رو به جوملای قدیم یا به قولی به دیتابیس قدیمی خودتون متصل کنید باید در این فایل اطلاعات زیر رو ویرایش کنید و اطلاعات دیتابیس قدیم رو وارد کنید اطلاعاتی همچون نام دیتابیس - نام کاربری - رمز عبور دیتابیس - نام هاست و پسوند جداول!
یه نکته : در موقع نصب پسوند جداول رو چی انتخاب کردید ؟ اگه پسوند جداول هر دو دیتابیس یکی باشه فکر کنم بتونید فایل کانفیگ دیتابس قدیم رو کپی کنید و بر روی جوملای جدید paste کنید!
* پوشه ای که عکس های مطالب رو درون آن آپلود کردید و فایلهای خود رو آپلود کردید رو باید انتقال بدید به جوملای جدید ! (البته قالب قبلی فرامش نشه
مشکلی بود هینجا بگید تا کمکتون کنم!
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)