-
درخواست راهنمایی برای آپگرید جوملا به روشی متفاوت
سلام
می خوام بدونم می شه دیتابیس جوملای موجود در یه سایت رو با یه جوملای جدید دیگه مچ کرد؟ یعنی یه جوملای 1.7 (یا اصلا 2.5 ) دیگه نصب کرد و دیتابیس موجود که با جوملای فعلی ارتباط داره رو براش تعریف کرد و در آخر اطلاعات جوملا قبلی رو از روی هاست پاک کرد و ...
علت سوالم اینه که یه سری مشکلا در جوملای فعلی دارم که اصلا فکر می کنم به خاطر اینه که این جوملای فعلی اصلا از اول مشکلاتی داشته و الان اگه بشه کار فوق رو انجام داد هم احتمالا مشکل این خطاها (مثلا خطای sql و ..... در زمان آپدیت) حل خواهد شد و هم از نو افزونه ها رو نصب خواهم کرد که این مطمعنا خیلی در ایجاد نظم و سبک سازی موثر خواهد بود (آخه اول جوملام 1.5 بود و با یه سری مشکلات به 1.7 ارتقاش دادم و از همون به بعد هم دچار مشکلات زیادی شدم و ضمنا هنوز مقداری از افزونه های غیرقابل استفاده 1.5 و افزونه های مازاد 1.7 روی جوملا نصبه که البته اکثرشون هم از کار افتاده اند)
اگه امکان این کار (ارتباط مجدد دیتابیس موجود با یه جوملای دیگه) وجود داره لطفا راهنمایی کنید
البته می خوام به نحوی این کارو بکنم که آدرس های موجود در گوگل و یاهو و .... هم از دست نرن (یعنی مثلا اول جوملا رو توی یه پوشه جدید نصب کنم و بعد اتمام کار جوملا قدیمی رو پاک کنم و جوملای جدید رو در پوشه جوملای قدیم بریزم)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-08-2012 04:44 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)