-
نیاز به سه فونت انگلیسی
سلام.
چند وقت پیش مشکلی برای کامپیوترم پیش اومد و تعداد زیادی از فونت هام پاک شدند. یک سری نرم افزار نصب شده در درایو نصب سیستم عامل دارم که نصب مجددشون در صورت حذف فعلا برام امکان پذیر نیست و نمی تونم سیستم عامل رو تغییر بدم یا مجددا نصب کنم.
مرورگر بنده نمی تونه متن های انگلیسی رو بخونه و اون ها رو با کاراکترها و فونت های عجیبی نمایش میده.
برای حل این مشکل، گفتم شاید اگه فونت های Arial، Arial Black و New Times Romance رو دانلود کنم درست بشه.
می خواستم بدونم آیا جایی هست که بشه این فونت ها رو ازش دانلود کرد.
اگر کسی این فونت ها رو داره، ممنون میشم برام قرار بده.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-09-2012 09:47 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 02-09-2012 در ساعت 10:20 AM
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
BAEG[dot]IR
سلام.
چند وقت پیش مشکلی برای کامپیوترم پیش اومد و تعداد زیادی از فونت هام پاک شدند. یک سری نرم افزار نصب شده در درایو نصب سیستم عامل دارم که نصب مجددشون در صورت حذف فعلا برام امکان پذیر نیست و نمی تونم سیستم عامل رو تغییر بدم یا مجددا نصب کنم.
مرورگر بنده نمی تونه متن های انگلیسی رو بخونه و اون ها رو با کاراکترها و فونت های عجیبی نمایش میده.
برای حل این مشکل، گفتم شاید اگه فونت های Arial، Arial Black و New Times Romance رو دانلود کنم درست بشه.
می خواستم بدونم آیا جایی هست که بشه این فونت ها رو ازش دانلود کرد.
اگر کسی این فونت ها رو داره، ممنون میشم برام قرار بده.
tahoma رو یادت رفت این خیلی ضروریه
-
کاربر مقابل از sepastian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام مجدد.
Tahoma رو داشتم، ولی Arial رو نمی تونم پیدا کنم.
فونت هایی با نام های مختلفی که از خانواده های Arial هستند رو پیدا کردم اما خود Arial رو نمی تونم پیدا کنم.
-
-
ARIAL : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Arial Black : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
بسیار ممنون.
بدون فونت Arial اصلا نمیشد صفحه ی انگلیسی ای رو در اینترنت خوند.
-
-
سلام
از یک ویندوز دیگر، کلیه فونت هاش رو زیپ کنید و در سیستمون نصب کنید، انشالله درست می شه.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)