-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
نیازی نیست
شما اگر قالب سایت خودتون رو تغییر میدادید به راحتی میتونستید ادامه کار بدید
ولی اگر قصد انجام دوباره دارید از جوملا 1.7.5 استفاده کنید تا برای ارتقا مشکلی نداشته باشید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
من ميخوام از دوباره راه اندازي كنم
بعد يك سوال تغيير قالب كار مشكلي است يعني خودم هم ميتونم قالب تغيير بدم يانه؟؟
با تشكر و سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-09-2012 06:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
جوملا 1.7 پلتفرم كاملتري نسبت به جوملا 1.5 داره و تغييرات بسيار زيادي روش انجام شده كه كار رو ساده تركرده
تغيير قالب توي 1.7 بهتر شده و نسبت به 1.5 استاندارد تر شده. اما بايدتوجه داشته باشيد كه اگر قالبي عوض مي كنيد احتمال داره موقعيت هاي قالب قبلي رو نداشته باشيد
قالبي كه استفاده ميكنيد رو حتماً به موقعيت هاش توجه كنيد كه بعدازتعويض قال موقعيت ماژول هاتون تغيير نكنه
تغيير توي كدها نيازمند داشتن دانش برنامه نويسي هستش ولي تعويض قالب هيچ دانشي نمي خواد و بهراحتي ميشه قالب روعوض يا تعويض كرد
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
جوملا 1.7 پلتفرم كاملتري نسبت به جوملا 1.5 داره و تغييرات بسيار زيادي روش انجام شده كه كار رو ساده تركرده
تغيير قالب توي 1.7 بهتر شده و نسبت به 1.5 استاندارد تر شده. اما بايدتوجه داشته باشيد كه اگر قالبي عوض مي كنيد احتمال داره موقعيت هاي قالب قبلي رو نداشته باشيد
قالبي كه استفاده ميكنيد رو حتماً به موقعيت هاش توجه كنيد كه بعدازتعويض قال موقعيت ماژول هاتون تغيير نكنه
تغيير توي كدها نيازمند داشتن دانش برنامه نويسي هستش ولي تعويض قالب هيچ دانشي نمي خواد و بهراحتي ميشه قالب روعوض يا تعويض كرد
موفق باشيد
سلام و تشكر
پس من خودم هم ميتونم قالب عوض كنتشكر از تمام دوستان بخاطر راهنمايي كه كردند.
ارادتمند
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)