سلام
من آموزش زیر رو پیدا کردم!
اينكودری تقریبا قوی که برنامه نویسان php برای جلوگیری از پخش شدن سورس های خود از ان

استفاده میکنند . همچنین اینکود کردن برای امن کردن به کار میره که برای نمونه میشه اینکود کردن فایل

های مهم CMS ها كه به دیتابیس وصل میشند رو نام برد . در این درس اموزشی نحوه ی دیکود کردن رو

یاد خواهید گرفت . فايل های اينكود شده توسط Zend وقتي كه باز کنید به این صورت هستند :

*: برای واضح تر شدن تصویر بر روی ان کلیک کنید .

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

ابتدا برنامه های مورد نیاز رو از لینک زیر دریافت کنید :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

بعد از نصب اونها رو در شاخه ی \:C قرار بدید ! پس مسیر شما به این صورت میشه : C:\php5

فايل اينكود شده ی خودتون رو در این فولدر قرار بدید که من در اینجا اسم فایل اینکود شده رو

encode.php قرار دادم .

حال به Start > run > cmd مراجعه كنيد و با دستورات cmd به پوشه ی C:\php5 بريد که دستورات

به این صورت میشه :

\ cd
كه به \:C مراجعه ميكنيد و سیپس

cd php5

كه وارد فولدر php5 خواهيد شد .

اکنون برای دیکود کردن این دستور رو در cmd بنويسيد :

php.exe encoded.php

كه در این مثال encoded.php فايل اينكود شده ی ما هستش . تمام کارهای گفته شده به روایت عکس :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سپس به فولدر php5 مراجعه كنيد که مشاهده میکنید یک فایل با اسم encode.de.php ايجاد شده . فایل

رو باز کنید و مشاهده میکنید که فایل اینکود شده ی شما به صورت کامل دیکود شده !

يك فايل براي تست در کنار برنامه قرار داده شده که میتونید تست کنید ! این اموزش خیلی ساده و مبتدی

بود .

* : مشكل با دیکود شدن فایل رو در بخش پرسش و پاسخ مطرح بشه . یعنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

اگر سوال یا مشکلی در زمینه ی اجرای برنامه دارید مطرح کنید تا رسیدگی بشه .

یه نرم افزار هم بود برای اینکار در یک سایت که با توجه به قوانین نمی تونم لینکش رو براتون بزارم !(لینک به سایت دیگه گفتن ممنوعه
موفق باشید