-
مشكل در نمايش سايت
سلام به همه ي دوستان
من جوملا رو نصب كردم فايل configuration.php را هم ايجاد كردم ولي نه تو مديريت سايت ميره و نه تو خود سايت
اخطار ميده
متن اخطار)
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
مشكل از چي ميتونه باشه 
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-11-2012 06:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
فایل configuration در هاست شما وجود نداره (یعنی بعد از نصب ساخته نشده!)
راه حل مشکل : فایلی در هاست هست به نام configuration.php-dist اون رو به configuration.php تغییر نام بده !
بعد فیلدهای زیر رو تغییر بده:
db host : localhost
dbname:نام دیتابیس
db user : نام کاربری دیتابیس
db pasword : پسورد نام کاربری - دیتابیس
کد:
var $host = 'localhost';
var $user = 'نام کاربری';
var $db = 'نام دیتابیس';
var $password = 'رمز عبور'
var $dbprefix = 'پسوندجداول';
بعد از تنظیم این موارد ! فایل رو دخیره کنید!مشکل برطرف میشه
موفق باشید
-
کاربر مقابل از P30Yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
درود
در ادامه دوست عزیزم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باید ذکر کنم . به چه روشی جوملا را نصب کرده اید ؟ به روش اینستالی و یا ایپمپورت دیتابس ؟
اگر همچنان مشکل پابرجاست بر روی لوکال در سیستم خود جوملا را نصب کنید . سپس فایل کانفینگ لوکال را در هاست آپلود و موارد لازم را ویرایش کنید . ( این راه ساده ترین راه ممکن میباشد )
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
فایل configuration در هاست شما وجود نداره (یعنی بعد از نصب ساخته نشده!)
راه حل مشکل : فایلی در هاست هست به نام configuration.php-dist اون رو به configuration.php تغییر نام بده !
بعد فیلدهای زیر رو تغییر بده:
db host : localhost
dbname:نام دیتابیس
db user : نام کاربری دیتابیس
db pasword : پسورد نام کاربری - دیتابیس
کد:
var $host = 'localhost';
var $user = 'نام کاربری';
var $db = 'نام دیتابیس';
var $password = 'رمز عبور'
var $dbprefix = 'پسوندجداول';
بعد از تنظیم این موارد ! فایل رو دخیره کنید!مشکل برطرف میشه
موفق باشید
سلام و تشكر از جواب
من فايل configuration.php-dist را پيدا نكردم؟؟
در ضمن من فايل configuration را درست كردم و الان تو هاست موجود است
وقتي روي فايل configuration مه الان تو هاست موجود است كليلك ميكنم اخطار:
Error: document not found
كمك كنيد
با تشكر
با تشكر
ویرایش توسط soltaneghalbha : 02-12-2012 در ساعت 05:09 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
در ادامه دوست عزیزم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باید ذکر کنم . به چه روشی جوملا را نصب کرده اید ؟ به روش اینستالی و یا ایپمپورت دیتابس ؟
اگر همچنان مشکل پابرجاست بر روی لوکال در سیستم خود جوملا را نصب کنید . سپس فایل کانفینگ لوکال را در هاست آپلود و موارد لازم را ویرایش کنید . ( این راه ساده ترین راه ممکن میباشد )
موفق باشید
سلام و تشكر از جوابت
منظئرت از اينستالي يا ايمپورت ديتابيس چي بيد؟؟
با تشكر
-
-
فکر کنم ایشون به روش install نصب می کنن! در بعضی هاست ها اجازه ساختن فایل configuration داده نمیشه ! خود جوملا در موقع نصب (آخرین قسمت - قبل از حذف پوشه installation ) کدهایی رو به کاربر میده و خودشم توضیح میده که
این کدها رو توی فایلی به نام configuration.php ذخیره کنید و درون روت قرار دهید ! احتمال من بر این هست که دوستمون همچین مشکلی براش پیش اومده!
به نظر من فرق زیادی بین نصب در لوکال هاست و انتقال به هاست با نصب در هاست نیست ! در هر دو باید دیتابیس ساخته بشه! اطلاعات کانفیگ وارد بشه ! اگه شما سایت خود رو در لوکال ساختید بله بهترین گزینه همون هست که دوست عزیزم Kianesfahan فرمودند یعنی انتقال از لوکال به هاست ! اما اگه تازه قصد نصب جوملا رو دارید من پیشنهاد میکنم از طریق هاست نصب کنید ! چون اگه دفعه بعد هم خواستید جوملا رو نصب کنید به مشکل بر می خورید پس مشکلاتتون رو همینجا بگید تا کمکتون کنیم که خودتون بتونید یک جوملا رو نصب و راه اندازی کنید
روی کمک من و بقیه دوستان در انجمن محبوب جوملافارسی می تونید حساب کنید
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 02-12-2012 در ساعت 05:21 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
سلام
فکر کنم ایشون به روش install نصب می کنن! در بعضی هاست ها اجازه ساختن فایل configuration داده نمیشه ! خود جوملا در موقع نصب (آخرین قسمت - قبل از حذف پوشه installation ) کدهایی رو به کاربر میده و خودشم توضیح میده که این کدها رو توی فایلی به نام configuration.php ذخیره کنید و درون روت قرار دهید ! احتمال من بر این هست که دوستمون همچین مشکلی براش پیش اومده!
به نظر من فرق زیادی بین نصب در لوکال هاست و انتقال به هاست با نصب در هاست نیست ! در هر دو باید دیتابیس ساخته بشه! اطلاعات کانفیگ وارد بشه ! اگه شما سایت خود رو در لوکال ساختید بله بهترین گزینه همون هست که دوست عزیزم Kianesfahan فرمودند یعنی انتقال از لوکال به هاست ! اما اگه تازه قصد نصب جوملا رو دارید من پیشنهاد میکنم از طریق هاست نصب کنید ! چون اگه دفعه بعد هم خواستید جوملا رو نصب کنید به مشکل بر می خورید پس مشکلاتتون رو همینجا بگید تا کمکتون کنیم که خودتون بتونید یک جوملا رو نصب و راه اندازی کنید
روی کمک من و بقیه دوستان در انجمن محبوب جوملافارسی می تونید حساب کنید
موفق و پیروز باشید
سلام و تشكر
من هم ابتدا جوملا رو تو هاست كپي كردم و نصب كردم(اگه منظورتون همينه)و بعد جوملا و نصب و در آخر به گفته ي شما جوملا در پايان نصب گفت بايد يك فايل configuration.php را ايجاد كنم و بعد كدهارو داخل اون قرار بدم من هم همينكارو كردم(اگه درست انجام داده باشم)
حالا رو فايل configuration.php كليك ميكنم اخطار (*Error : document not found ) ميده؟
حالا شما بگيد مشكل كارمن كجاست و بايد چيكار كنم؟؟
با تشكر
Error: document not found
-
-
فایل کانفیگی که در هاست خودتون هست رو به configuration.php-old تغییر نام بدید و سپس فایل فوق رو دریافت کنید ! اطلاعات دیتابیس رو درون این فایل وارد کنید!و در هاست خود آپلود نمایید ! ببینید مشکلتون حل میشه!
درضمن : هاست شما رایگان هست یا نه !
ویرایش توسط P30Yaran : 02-12-2012 در ساعت 05:25 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
P30Yaran
فایل کانفیگی که در هاست خودتون هست رو به configuration.php-old تغییر نام بدید و سپس فایل فوق رو دریافت کنید ! اطلاعات دیتابیس رو درون این فایل وارد کنید!و در هاست خود آپلود نمایید ! ببینید مشکلتون حل میشه!
درضمن : هاست شما رایگان هست یا نه !
سلام و تشكر
من فايل رو تو هاست كپي كردم اما اين بار يك اخطار ديگه اي ميده :
Infinite loop detected in JError
خير هاست من رايگان نيست
اين هم آدرس سايت ميتونيد بريد خودتون ببينيد چه اخطاري ميده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كمك كنيد لطفا
با تشكر
-
-

نوشته اصلی توسط
soltaneghalbha
سلام و تشكر
من فايل رو تو هاست كپي كردم اما اين بار يك اخطار ديگه اي ميده :
Infinite loop detected in JError
خير هاست من رايگان نيست
اين هم آدرس سايت ميتونيد بريد خودتون ببينيد چه اخطاري ميده [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
كمك كنيد لطفا
با تشكر
دوست عزیز!
من در به سایت خوندم که :
توی جوملای 1.7 این رو
کد:
public $dbtype = 'mysqli';
به این
کد:
public $dbtype = 'mysql';
تغییر نام بدید!
و
changing :
Code:
public $log_path = '/var/logs';
to
Code:
public $log_path = '/logs';
این سایت هم ببین :
اگه اشکالی نداره فایل کانفیگ خودتون (اون که تغییر نام دادید به configuration.php-old ) رو پیام خصوصی کنید تا چکش کنم ببینم مشکلش چیه! مشکلش که رفع شد بهتون میگم و بعد یه دیتابیس دیگه بسازید و اطلاعات دیتابیس جدید رو بزارید داخل فایل که دیگه اطلاعات دیتابیس رو هم کسی نداشته باشه
موفق باشید
ویرایش توسط P30Yaran : 02-12-2012 در ساعت 06:00 AM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)