با سلام
چگونه می توان عملیاتی انجام داد که بازدید کننده ها پس از واریز مبلغی بتوانند فایلی ( مثلا پی دی اف ) را دانلود نمایند .

با سلام
چگونه می توان عملیاتی انجام داد که بازدید کننده ها پس از واریز مبلغی بتوانند فایلی ( مثلا پی دی اف ) را دانلود نمایند .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دو راه داريد: (البته من دوراه به ذهنم ميرسه)
1)با استفاده از كامپوننت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]اجازه ي دانلود توسط كاربران با استفاده از امتيازاتشون رو بهشون بديد. البته نيازي نيست حتماً كاربران فعاليت داشته باشند. بلكه مي تونند از طريق ويرچو مارت يا هر اسكريپتي كد رو بخرند و با وارد كردن كد امتياز يا كپن اعتبارشون افزايش پيدا كنه
2)با استفاده از كامپوننت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]فايل خودتون رو براي فروش بذاريد
موفق باشيد
من از جوملا 1.5 و ماژول پرداخت بانک پارسیان استفاده می کنم آیا کامپوننت های بالا رو می تونم به ماژولم لینک کنم؟
با سلام
اگر از مورد اولی که آقای صفاجوی فرمودن استفاده کنید می تونید به زرین پال وصلش کنید.
یا علی
سلام من ميخوام ، در صورت وازير پول توسط كاربران، صفحه مربوطه باز بشه
توضيح :
ثبت نام رايگان هستش و همه ميتونن ثبت نام و لاگين كنن
ولي به اينگونه باشه كه :
هزينه دسترسي به صفحه x به مدت y برابر با z تومان
هزينه دسترسي به صفحه w به مدت m برابر با n تومان
و ....
و واريز پول توسط كاربر به صورت آنلاين باشه، و با واريز شدن مبلغ صفحه مربوطه اتوماتيك فعال بشه
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
ویرایش توسط mehrdad22 : 02-12-2012 در ساعت 10:11 PM
نسخه ي جديد aup اين امكان رو داره كه بعد از مدت زماني خاص امتياز طرف كسر بشه و ديگه دسترسي به فايل نداشته باشه.
نسخه جديد روي جوملا 2.5 و 1.7 نصب ميشه و روي 2.5 جواب نميده
نسخه جديد هم براش پرداخت انلايني نوشته نشده و مي تونيد سفارش بديد تا براتون بنويسن(از طريق تماس با ما سايت جوملافارسي)
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)