سلام
افزونه مناسبی جهت پخش فایل های تصویری ندیدم کسی از دوستان افزونه ایی رو سراغ داره که بشه باهاش فیلم ها رو مجموعه بندی کرد و فرمت های مختلف رو پخش کنه؟

سلام
افزونه مناسبی جهت پخش فایل های تصویری ندیدم کسی از دوستان افزونه ایی رو سراغ داره که بشه باهاش فیلم ها رو مجموعه بندی کرد و فرمت های مختلف رو پخش کنه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
عزیز دل عرض کردم که پیدا نکردم جستجوی شمارو من قبلا" بارها انجام دادم.نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط payam.hayati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قبلا این سوال چندین بار مطرح شده بود
دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر پلاگین all video رو از شرکت joomlawork نصب کرده باشید
بعد ار فعال کردن پلاگین فقط کافیه که ویدئو هاتون رو در مسیر زیر بریزید :
images/stories/videos/nadasurf.flv
و در ارسال مطلب کد مربوط به فایل ویدئو رو در متن مطلبتون بزرارید
مثلا :
{flv}nadasurf{/flv}
لینک دانلود برای جوملا 1.5 و 1.7 :
بله مطرح شده اما به نتیجه مناسبی نرسیده اکثرا" فقط فرمت flv یا swf پخش می کنند که مناسب نیستند.نوشته اصلی توسط parsnest [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط payam.hayati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پلاگینی که خدمتتون معرفی شد
از اکثر فرمت ها پشتیبانی میکنه
تست کردم تا الانه نه avi پخش میکنه نه WMV اما flv رو پخش میکنه سایر فرمت هام چک میکنم...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فرمتهای زیر رو پشتیبانی میکنهنوشته اصلی توسط payam.hayati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Reproducer of archives in format MP3, SWF, FLV, JPG
فرمت های صوتی نیاز ندارم FLV حجم فایل ها رو بعد از تبدیل زیاد میکنه و کیفیت رو کم SWF هم مشکلات پخش و نیاز به فلش پلیر،فرمت های من avi هستند میتونم از کدهای html و تگ embed برای نمایش استفاده کنم اما اینطوری ظاهر جالبی نداره.
از دوستانی که کمک کردند ممنونم.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)