-
مشکل جدی در باز شدن سایت فوری
سلام دوستان من یک مشکل جدی پیدا کردم وقتی تو موزیلا سایت را باز می کنم جشنواره منتقل می شه در ضمن من حتی به مدیریت جوملا هم دسترسی ندارم خواهشا کمک کنید سایت بنده مهمه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینهم پیام صفحه مدیریت
Not Found
The requested URL /administrator was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-13-2012 07:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزیز
مدیریت شما که باز میشه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه نام کاربری و رمز عبور میگه اشتباه هست !*می تونی بری phpmyadmin (توی سی پنل) بعد اونجا دیتابیس رو انتخاب و جدول user رو انتخاب کنی و رمز عبور رو تغییر بدی برای تغییر دادن باید فیلد رمز رو قبلش باید بزاری MD5 (منظورم User Type hast)
ببینید جدیدا چه ماژول یا پلاگینی یا کامپوننتی نصب کردی ! اون رو غیرفعال کن ببین نتیجه چی میشه!
(اینومن یه جایی خوندم !*(خودم روی یه ماژول تست کردم جواب داد) ! خط ارور رو حذف کنی سایت راه میوفته و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد!)اما شما این روش رو انجام نده ببینیم نظر دوستان چیه!
مشکلی بود درخدمتم
موفق باشید
-
-
از لطف شما متشکرم ظاهرا هاست با مشکل مواجه شده بود
حق نگهدارتان
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)