سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: مشکل لینک بخش ها در منو ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل لینک بخش ها در منو ها

سلام به همگی.
    دو مورد رو می خواستم از دوستان کمک بگیرم. برام خیلی مهم هستند اگه لطف کنین ممنون می شم.
    - می خوام برای بخش های سایت در منوی اصلی سایت (یا یک منوی دیگه) لینک بگزارم. البته به صورتی که وقتی کاربر روی اون کلیک کرد یکی از صفحاتی رو که من مشخص می کنم رو نشون بده و یا اصلا کاری نکنه (منظورم اینه که با کلیک روی اون لیست محتویاتش بصورت بلاگ و جدول و ... نشون داده نشه).
    راستش می خوام برای هر کدوم از بخش های سایتم یک قالب جدا بکار برده بشه. مشکلم کلیک روی لینک بخش در منوهاست که لیست محتویاتش رو بصورت جدول و یا بلگ نشون می ده (که من نمی خوام اینجوری باشه و متن یک صفحه رو برام نشون بده) من بوسیله بخش منوها وقتی یک لینک اضافه می کنم در واقع خواست من رو برآورد می کنه (منظورم قضیه نمایش محتویاته) ولی اگه بخوام براش یک قالب اختصاصی بزارم در لیست بخشهایی که برای قالب اختصاصی میاد نشونش نمیده.
    - مورد دوم هم اینه که وقتی روی یک لینک کلیک میشه آدرس اون صفحه رو بصورت زیر نشون می ده:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    و تا جایی هم که من خبر داشته باشم می شه قسمت Option ها به بعد روی متود فورم ها تغییر داد که نشون داده نشه و بصورت پنهان بمونه و آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برای صفحات بمونه. هر کاری کردم موفق نشدم این کار رو بکنم. اگه می شه راهنماییم کنین که اصلا می شه همچین کاری کرد یا نه؟

دوستان منتظر راهنماییهاتون هستم .

بازم از بروبچه های مامبو لرن تشکر می کنم
    دمتون گرم حق یارتون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)