-
مشکل عدم نمایش صحیح فونت در جوملا 1.5
سلام دوستان و سروران عزیز
بنده چهار سال هست که با جوملا کار میکنم ولی به تازگی یه مشکلی برخودم که هر کاری کردم حل نشد
توی دیتا بیس هم رفتم تایپ content رو هم utf persian گذاشتم ولی بازم این مشکل پابرجا هست
ممنون میشم اساتید اهل فن راهنمایی کنند
اینم عکس مربوطه که بعضی کاراکتر های مطالب به صورت کاراکتر های عجیب نشون داده میشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-13-2012 10:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
اين مشكل به خاطر عدم لود تابع mbstring روي هاست شماست.
زبانهايي كه utf8 هستند كاراكترهاي متفاوتي دارند. هر كاركتر utf8 برابر 2.4 كاركتر انگليسي هستش. اين عدم توازن توي كاركترها و خورد شدن اعداد باعث ميشه كه سيستم تشخيص نميده كاركترها چه ميزان هست(به دليل عدد صحيح نبودن)
براي رفع اينمشكل مي تونيد اين تابع رو روي هاسستون فعالكنيد.
فقط نكته اي كه بايد توجه داشته باشيد اينه كه mbstring رو براي زبان ها بايد فعال كنيد(چند مدل داره...)
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اين مشكل به خاطر عدم لود تابع mbstring روي هاست شماست.
زبانهايي كه utf8 هستند كاراكترهاي متفاوتي دارند. هر كاركتر utf8 برابر 2.4 كاركتر انگليسي هستش. اين عدم توازن توي كاركترها و خورد شدن اعداد باعث ميشه كه سيستم تشخيص نميده كاركترها چه ميزان هست(به دليل عدد صحيح نبودن)
براي رفع اينمشكل مي تونيد اين تابع رو روي هاسستون فعالكنيد.
فقط نكته اي كه بايد توجه داشته باشيد اينه كه mbstring رو براي زبان ها بايد فعال كنيد(چند مدل داره...)
موفق باشيد
خیلی ممنمون واقعان دستتون درد نکنه
مطمئن هستید که داستان از این قراره؟
من کلان با تابعmbstring مشکل دارم روی هاست قبلی که بودم باعث شده بود که نتونم با کامپوننت K2 کار کنم
با رویت کامل آدرس سایت رو گذاشتم خوب اگه میشه ملاحظه کنید چون این مشکل فقط روی ماژول ها هست روی ادامه مطلب که میزنم ادامه مطلب رو خوب نشون میده ها...
به هر حال از پاسخ فنیتون خیلی ممنون
-
-
در ضمن همین الان یکی از دوستان برنامه نویسم ازش مشاوره گرفتم گفت که GD Library فعال نیست ؟؟
دوستان نظرشون چیه؟
-
-
سلام
برای اینکه متوجه بشید GD نصب هست یا خیر می توانید از طریق phpinfo بررسی کنید
اما اگر این فانکشن بسته بود می توانید با استفاده از کد زیر که در یک فایل PHP قرار می دید چک کنید :
کد:
<?php
if (extension_loaded('gd') && function_exists('gd_info')) {
echo "It looks like GD is installed";
}
?>
که اگر پیام It looks like GD is installed گرفتید نمایانگر فعال بودن این کتابخانه است
یا علی
-
کاربر مقابل از firoozmandan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
مطمئن هستید که داستان از این قراره؟
چند وقت پيش ازهمين طريق مشكل مشابه رو حل كردم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)