-
مشکل در نصب نشدن هیچ افزونه
با سلام خدمت همگی
خواهش میکنم کمک کنید
دیگه هیچ افزونه ای روی جوملا 1.5 من نصب نمیشه چون کلی دست کاری کردم و داغونش کردم
کارهایی که امروز کردم:
1.جایگزینی فایل های جاوا بهینه از سایت جی تی متریکس
2.دستکاری در پلاگین CssJsCompress و حذف یک فایل php و بالا نیامدن سایت و در نتیجه حذف این پلاگین از phpmyadmin
3.حذف چند کامپوننت ماژول و پلاگین نصب شده توسط خودم و اضافه شده به جوملا و و حذف زبان انگلیسی مدیریت
این پیامی هست که در نصب تمام افزونه ها با اون مواجه میشم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هاست من هم سالم هست چون با سایت دیگرم که روی همین هاست هست و روی اون جوملا 1.5 نصبه درست کار میکنه و مال دوستمم درست کار میکنه!
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-13-2012 11:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست عزيز ftp رو خوب ست نكرديد.
مجدداً ftp رو تنظيم كنيد مشكلتون حل خواهد شد
موفق باشيد
-
-
با سلام و درود
نه ftp کامل درست ست شده!چون با همین پوزر پس هم به ftp وارد میشو و از تنظیمات کلی هم درست واد شده اما بعد از دستکاری جوملام این طوری شده
-
-
سلام
اروری که در تصویر نمایش داده شده مربوط به تنظیمات ftp است.
لطفا مجددا این قسمت را بررسی کنید.
یا علی
-
-
خواهشا خوب صورت سوال رو بخونید بعد نظر بدید میگم تنظیمات ftp درست هست چون الان باز با همون تنظیمات الان وارد میشم و درست شد
مشکل از حذف یکی از فایل های هسنه جوملا بود با یک بار اکسترکت کردن کل جوملا از اول درست شد!!
-
-
سلام
اروری که در تصویر نمایش داده شده مربوط به تنظیمات ftp است.
خواهشا خوب صورت سوال رو بخونید بعد نظر بدید میگم تنظیمات ftp درست هست چون الان باز با همون تنظیمات الان وارد میشم و درست شد
دوست عزیز در هر صورت خطایی که شما برای نمایش گذاشتید مربوط به عدم اتصال ftp بود.
که خوشبختانه با جایگزینی فایل مشکلتون حل شد.
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)