سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: joomla For trinityCore

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

joomla For trinityCore

سلام
    من به شخصه با جوملا کار نکردم ولی با cmsهای دیگه کار کردم
    شاید شما دوستان با Emulator های بازی WoW آشنایی داشته باشید مثل :trinitycore;arcemu;magnos.....
    cms های زیادی مطابق با دیتا بیسهای این Emulator ها هست ولی مشکل اینجاس که با زبان فارسی دچار مشکل میشید هنگام کارکردن باهاشون و یه سری مشکلات دیگه (webwow.net;azercms.com;....)
    من سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو دیدم و نظرم به جوملا جلب شد
    درخواستها:
    1.آیا پلاگین های آماده ای واسه این نیاز من هست؟ که با امولتور ها سازگاری داشته باشه؟یا مثلا سایت Wowzone اینهارو خودش طراحی کرده؟
    2.آیا امکان انتقال ماژولهای cms های دیگه که معرفی کردم در بالا به جوملا هست؟
    3.لطفا اگر نظر پیشنهاد یا سوال در ای رابطه دارید حتما مطرح بفرمایید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    این مواردی که فرمودین
    من به شخصه با جوملا کار نکردم ولی با cmsهای دیگه کار کردم
    شاید شما دوستان با Emulator های بازی WoW آشنایی داشته باشید مثل :trinitycore;arcemu;magnos.....
    cms های زیادی مطابق با دیتا بیسهای این Emulator ها هست ولی مشکل اینجاس که با زبان فارسی دچار مشکل میشید هنگام کارکردن باهاشون و یه سری مشکلات دیگه (webwow.net;azercms.com;....)
    مربوط به جوملا نمیشه .
    اما جوملا قابلیت ارائه بازیهای آنلاین رو داره که میتونید از اینجا[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]رو مشاهده کنید.

در جریان هستم مریوط به جوملا نیست
    ولی ماژول هایی هستند که بتونم با تغییرات کوچیک توشون کاری کنم که دیتا بیسهای که من میخوام رو تغییر بدن؟

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال
    سلام

جوملا متن باز هست و api مشخص ! شما میتوانید بسته به نیاز خودتون براش هر افزونه ای را بنویسید یا هر افزونه دیگه ای رو براش تبدیل کنید و ... . هر کدی که داشته باشید رو میتونید برای جوملا بومی کنید و استفاده کنید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

میشه لینکی به من بدید برای آموزش ؟من ویکی رو گشتم و مطالعه کردم ولی دقیقا نمیدونم باید چیکار کنمحداقل راهنمایی یا چند نکته اگه بگید ممنون میشمبرای مثال من میخوام این ماژولهای این Cms رو تو جوملا استفاد کنم: www.web-wow.net/creators.phpwebwow_v2: http://www.mediafire.com/?vfsd2ngupvavru8

Team
    تشکر شده 1,221 بار در 1,047 ارسال
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)