-
ارتقاء جوملا 1.5 به آخرین ورژن بالاتر
سلام دوستان
اول بگم که کلی در مطالب گشتم ولی چیزی که مد نظرم بود پیدا نکردم
اگر ورژن جوملا 1.5 رو به هر ورژن بالاتری ارتقاء بدم چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟
آیا مطالب و داده ها افزونه ها از بین میرن؟
آیا قالبی که خودم با آرتیستر 3 طراحی کردم از بین میره ؟ اصلا پشتیبانی میکنه یا خیر؟
در کدام یکی از ورژن ها امکان نظر دادن به مطلب وجود داره؟
در کدام ورژن امکان اضافه کردن فایل ( آپلود مستقیم ) وجود داره؟
سپاسگذارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-13-2012 05:30 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
برای ایپدیت سایت به مقاله زیر مراجعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
افزونه ها که باید تغییر دهید و هم چنین قالب را
موفق باشید
-
-
دوست عزیزم چطوری میتونم برای ورژن های بالاتر جوملا قالب طراحی کنم ؟ میشه با نرم افزار آرتیستر طراحی کرد؟ یا برنامه ای مشابه وجود داره؟ چون زمان بسیار مهمه
در ورژن های بالا آیا امکان ارسال نظر برای یک مطلب خاص از طریق اعضا یا میهمان امکان پذیر هست؟ یا مثل 1.5.25 امکانپذیر نیست؟
آیا امکان آپلود مستقیم فایل وجود داره یا بازم مثل جوملا 1.5.25 خیر؟
سپاس گذارم
-
-
درود
دوست عزیز بهترین راه این هست که خودتان قالب طراحی کنید و ساده ترین نوع طراحی قالب تبدیل فایل Psd به Html و یا جوملاست .
البته میشه کدهای قالب را به ورژن ها بالا ویرایش کرد که بعد از انتشار جوملا آموزش آن در دانشنامه قرار داده میشود .
فکر کنم امکان نظر دهی باشد . اگر هم نبود افزونه اش را می توانید به راحتی نصب و استفاده کنید . کار سختی نیست
منظور شما را از امکان آپلود مستقیم فایل متوجه نشدم !!!!!!!!!!
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
kianesfahan
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوست عزیز بهترین راه این هست که خودتان قالب طراحی کنید و ساده ترین نوع طراحی قالب تبدیل فایل Psd به Html و یا جوملاست .
البته میشه کدهای قالب را به ورژن ها بالا ویرایش کرد که بعد از انتشار جوملا آموزش آن در دانشنامه قرار داده میشود .
فکر کنم امکان نظر دهی باشد . اگر هم نبود افزونه اش را می توانید به راحتی نصب و استفاده کنید . کار سختی نیست
منظور شما را از امکان آپلود مستقیم فایل متوجه نشدم !!!!!!!!!!
موفق باشید
آخه حال و حوصله نوشتن کدینگ ندارم نمیشه یه برنامه ای چیزی پیشنهاد بدین کارم زودتر راه بیفته؟ 
برای تغییر لینک ها و مطالب زیرین ورود اعضا چیکار کنم؟
-
-
سلام
در این صورت می توانید از آرتیستر استفاده کنید
در حال حاضر آخرین نسخه آرتیستر از جوملا 1.5 / جوملا 1.6 و جوملا 1.7 پشتیبانی می کند
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)