سلام و درود
حاصل چند ساعت چالش با این cms که اصلا کاربر پسند نیستنتونستم مطلب ارسال شده رو برای کاربری که ثبت نام نکرده نمایش بدم لطفا راهنمایی کنید.برای کاربر ثبت نامی نشون میده ولی برای میهمان نشون نمیده.
![]()

سلام و درود
حاصل چند ساعت چالش با این cms که اصلا کاربر پسند نیستنتونستم مطلب ارسال شده رو برای کاربری که ثبت نام نکرده نمایش بدم لطفا راهنمایی کنید.برای کاربر ثبت نامی نشون میده ولی برای میهمان نشون نمیده.
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
درود
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
جوملا کاربر پسند نیست ؟
چند نمونه از سایت هایی که با سیستم محبوب جوملا راه اندازی شده :
سایت سازمان ملل - سایت برج ایفل - پرتال ایران - سایت های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و بسیار سایت شرکتی دیگر
و اما در مورد سوال شما وقتی که می خواهید مطلب را منتشر کنید باید حالت دسترسی را عمومی قرار دهید .
توصیه می کنم کتاب جوملا را دانلود و مطالعه کنید تا سیستم محبوب جوملا برای شما شیرین شود
موفق باشید
سلام
کاربر پسند نیست چون نمیتونیم باهاش کار کنیم من هم زمانی که 1.6 بعد 1.7... اومد ازشون خوشم نمیومد الانم خوشم نمیاد چون نتونستم به اندازه 1.5 بهشون مسلط بشم ولی مجبوری باهاش کار کنی.
در مورد سایر CMS ها بهتره البته Wordpress تا حدودی ساده تر هست.
آسونترینشون در حال حاضر flashmint هست که سایت فلش بهتون تحویل میده که قاعدتا" در ایران به خاطر سرعت پایین و مشکلات فلش کاربردی نشده.
flashmint.com
موفق باشید.
عزیزم شرکتهای بزرگ خودشون تو سورسش دست میبرن.استفاده کننده بیشتر ملاک بر کاربر پسندی نیست!!!!
کاربر پسندی رو شما میتونید در محصولات شرکتهای بزرگ مثل Adobe و ماکروسافت و ... ببینید.وقتی شما با فتوشاپ کار میکنید اگه به مشکلی برخوردید مشکل رو از خودتون میدونید نه نرم افزار.مثلا سیستمی به پیچیدگی ویبولتین که هم از نظر ساختار و هم از نظر پایگاه داده 10 برابر از جوملا بزرگتره و کار کردن باهاش خیلی خیلی آسونه.من ندیدم کسی واسه استفاده از ویبولتین بره 179 صفحه کتاب بخونه.من به جای اینکه 179 صفحه رو بخونم و اونم واسه استفاده از جوملا ، خودم میشینم یه cms میسازم.این پاسخی هم که شما دادید قبلا گفته بودند و مشکل همچنان مثل کوه دماوند پابرجاست.
درود
دوست عزیز صحبت شما مقداریش درست است . اما جوملا به اون سختی که شما فکر می کنید نیست . چون شما از نسخه 1.7 استفاده می کنید بله برای شما سخت هست .
می توانید جوملا 1.5 را بر روی سیستم خود نصب کنید و با ان کار کنید و وقتی به ان مسلط شدید از نسخه های بالاتری استفاده کنید .
موفق باشید
سلام
روي همينانجمن هم ويبولتين نصبه و به همون ميزان دردسرهاي جوملا براي آپديت بايد كار كرد.ویبولتین که هم از نظر ساختار و هم از نظر پایگاه داده 10 برابر از جوملا بزرگتره و کار کردن باهاش خیلی خیلی آسونه
جوملا 1.5 به 1.7 يك مقدارپيچيدگي داره واسه ارتقاش. البته هيچگونه كدنويسيلازم نيست انجام بديد وهمه چيز توسط كامپوننت امكان پذيره. ولي 1.7 به 2.5 اين مشكل رو نداره و بصورت انلاين بروزرساني مي كنه
انجمن ساز ويبولتين يك سيستم تجاريه كه كلي باگ و مشكل توش هست كه هيچ وقت گفته نمي شه. به عنوان مثال شما انجمن آشيانه رو باز كنيدو به نظر شما چه الزامي داره با وجود اومدن نسخه ي 4 هنوز از نسخه ي 3 استفاده مي كنند؟
بنابر اين توي كاربر پسند بودن هم بخواييم نظر بديم باز جوملا مقام داره
در مورد ساير موارد به شخصه نظرم اينه كه اگه سيستمي توي پلتفرمش دست نبره و تفاوت ايجاد نكنه نشان از ضعف هستش. چون اون چيزي كه ساختمان يك cms روميسازه هسته ي سيستم هستش. به همين خاطر هستش كه مهاجرت از 1.5 به 1.7 يك مقدار دشوار بود. علتش تغييرات اساسي توي جوملا بود كه كاربر پسندي رو افزايش بده
اگر دانش اين رو داريد كه خيلي خوبه. ولي اگر انشش رو داشته باشيد جوملا بايد براتون يك تفريگاه باشه! چون همه چيزش ساده ست و نياز به دانش برنامه نويسي نداره. به راحتي مي تونيد سايت طراحي كنيدمن به جای اینکه 179 صفحه رو بخونم و اونم واسه استفاده از جوملا ، خودم میشینم یه cms میسازم
اون كتاب هم راهنماست. قرار نيست همه چيزش رو واو به واو بخونيد. كتابش فهرست داره و مي تونيد از فهرستش دنبال مشكل خودتون بگرديد
از قديم هميشه مهاجرت كردن به فضايي جديد كمي غريبي با محيط رو برامون مياره. اما به مرور عادت مي كنيم و اين كاربر پسنديش برامون نمايان ميشه. جوملا هم همين طوره و كم كم با محيطش عادت خواهيد كردکاربر پسند نیست چون نمیتونیم باهاش کار کنیم من هم زمانی که 1.6 بعد 1.7... اومد ازشون خوشم نمیومد الانم خوشم نمیاد چون نتونستم به اندازه 1.5 بهشون مسلط بشم ولی مجبوری باهاش کار کنی.
در ضمن قبل از اينكه در مورد سيستمي انتقاد كنيد حتماض درموردش تحقيق كنيد.
مشكل شما دقيقاً با كجاشه؟
کاربر پسندی اصلا به هسته ربط نداره.مثال میزنم برات.1-وقتی مثلا من میخوام پست بزنم دکمه ذخیره به جای اینکه پایین باشه بالاست عکس حرکت چشم کاربر.2-میخوام پست بزنم منصرف میشم باید اول گزینه بستن رو بزن بعد تا کار دیگه ای انجام بدم خوب این دیگه نباید نیاز به این کارها داشته باشه.و هزاران مثال دیگر......اگه از آیپد اپل استفاده کنی میفهمی کاربر پسندی یعنی چی.قشنگ لمس میکنینوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تغییر در هسته در نسخه های بعدی ضعف در طراحی اولیه رو میروسونه بیخودی پرچم نزن.
در مورد ویبولتین هم من بحث کاربر پسندی کردم نه امنیت.بحث رو منحرف نکن و اینکه امنیت هیچوقت 100% نیست.من نمیگم بزرگان در عرصه امنیت میگن.
و در مورد کتاب هم اینو بگم که مثلا فردا یه نرم افزار دیگه میاد آیا دکمه ذخیرش چیزی جز ctrl+S هست؟؟؟؟؟؟اگه از استاندارد ها استفاده کنی دیگه واسه کارهای معمولی نیاز به راهنما نیست!!!!
من نه از تعریف کردن ویبولتین سود میبرم و نه از بد گفتن در مورد جوملا.دیدی در مثالهام هم سعی کردم از دیگر cms ها مثال نزنم تا کاربران طرفدار ناراحت نشون.
ولی باید قبول کنی که جوملا از نظر رابط کاربری خیلی ضعیفه.از 100 بهش 40 میدم.علتهام رو هم ذکر کردم.
و اما مشکل من:نمیتونم مطلب ارسالی رو واسه کاربری که ثبت نام نکرده نشون بدم.واسه کاربر ثبت نامی نشون میده ولی واسه میهمان نشون نمیده.لطفا از گفتن مجموعه بساز،تاریخ انتشار رو چک کن،بخش بساز و ... خوداری کن که این چند روزه همه اینو گفتن من هم تست کردم نشده!!!واسه کاربر میهمان نشون نمیده!!نمیدونم چه مرگشه.جوملا رو هم از همین سایت گرفتم.
با تشکر
سلام
خير دوست عزيز اين برداشت شماست. هر كسي به ديد خودش ميبينه. به هر حال شماتازه جوملا رو شروع كرديد و تازه كاريد. بنابر اين طبيعيه كه كار كردن براتون سخت باشه. اين امرسليقه اي هستش.
بر ميگرده به مطالعه ي شما در مورد جوملا. با پلتفرم جوملا چقدر كار كرديد كه چنين نظري رو ميديد؟تغییر در هسته در نسخه های بعدی ضعف در طراحی اولیه رو میروسونه بیخودی پرچم نزن.
باگ فقط امنيتي نيستش. باگ سيستمي هم داريم. bug به معناي ايراد هستش نه امنيت. درسته؟در مورد ویبولتین هم من بحث کاربر پسندی کردم نه امنیت
بله. مي تونه باشه. قرارداد ها رو شما معلوم مي كنيد كه چي باشه. من نرم افزاري ديدم كه ذخيره كردنش ctrl+u بوده!و در مورد کتاب هم اینو بگم که مثلا فردا یه نرم افزار دیگه میاد آیا دکمه ذخیرش چیزی جز ctrl+S هست
بر ميگرده به مطالعه شما درموردجوملا. فكرنكنم زياد روش وقت گذاشته باشيد. انصافاً*چقدر براي تحقيق وقت گذاشتيد؟ من بااينكه خيلي وقته با جوملا كارمي كنم ولي باز هرروز يه چيزي از توش درميارم كه خيلي برام عجيبه. البته اين مورد رو مي تونيد جستجوكنيد كه چه كسي امسال جايزه ي برترين مديريت محتوا روگرفته. قطعاً كساني كه اين انتخاب رو انجام دادند بيشتر از شماتحقيق كرده. درسته؟ولی باید قبول کنی که جوملا از نظر رابط کاربری خیلی ضعیفه
حيف شد كه داوري مسابقات تموم شده. ايشالله سال بعد از نظرات شماهم استفاده ميكنيم(شوخي كردم)از 100 بهش 40 میدم
به مديريت مطالبتون بريد و بررسي كنيد كه مطالب براي چه كساني قابل نمايشه.مطلب ارسالی رو واسه کاربری که ثبت نام نکرده نشون بدم
اين مشكل رو با همه ي مطالب داريد يا بعضي از مطالب اين مشكل رو داره؟
موفق باشيد
نیست اگه باشه حرفه ای نیست.در ضمن نرم افزاری دیدم سند نیست!!!نامش رو قید کن.نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط حرفهای بدون دلیل و مدرک میگی.بحث با شما هیچوقت به جایی نمیرسه.
دوست عزيز نرمافزارها aireflow اين خاصيت رو دارند. مخصوص رشته ي هوا و فضاست. با visual basic ساخته شدن.
نمي خوام بحث رو منحرف كنم. ولي گويا شما به جاي پيگيري مشكلتون دنبال حاشيه هستيد.
دلايل و مدارك شما رو هم نديدم.فقط حرفهای بدون دلیل و مدرک میگی
دقيقاً منم همچين نظري دارم. شما فقط نظر خودتون براي خودتون مهمه و به هيچ عنوان نظر مخالف خودتون رو تأييد نمي كنيد.بحث با شما هیچوقت به جایی نمیرسه
پيشنهاد ميكنم پيگير سؤالاتتون باشيد تا نقد يك CMS . اين كار رو بسپاريد به گروه هايي كه تخصصي در اين زمينه فعاليت دارند. براي اطلاع بيشتر به:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مراجعه كنيد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)