سلام

خير دوست عزيز اين برداشت شماست. هر كسي به ديد خودش ميبينه. به هر حال شماتازه جوملا رو شروع كرديد و تازه كاريد. بنابر اين طبيعيه كه كار كردن براتون سخت باشه. اين امرسليقه اي هستش.
تغییر در هسته در نسخه های بعدی ضعف در طراحی اولیه رو میروسونه بیخودی پرچم نزن.
بر ميگرده به مطالعه ي شما در مورد جوملا. با پلتفرم جوملا چقدر كار كرديد كه چنين نظري رو ميديد؟
در مورد ویبولتین هم من بحث کاربر پسندی کردم نه امنیت
باگ فقط امنيتي نيستش. باگ سيستمي هم داريم. bug به معناي ايراد هستش نه امنيت. درسته؟
و در مورد کتاب هم اینو بگم که مثلا فردا یه نرم افزار دیگه میاد آیا دکمه ذخیرش چیزی جز ctrl+S هست
بله. مي تونه باشه. قرارداد ها رو شما معلوم مي كنيد كه چي باشه. من نرم افزاري ديدم كه ذخيره كردنش ctrl+u بوده!
ولی باید قبول کنی که جوملا از نظر رابط کاربری خیلی ضعیفه
بر ميگرده به مطالعه شما درموردجوملا. فكرنكنم زياد روش وقت گذاشته باشيد. انصافاً*چقدر براي تحقيق وقت گذاشتيد؟ من بااينكه خيلي وقته با جوملا كارمي كنم ولي باز هرروز يه چيزي از توش درميارم كه خيلي برام عجيبه. البته اين مورد رو مي تونيد جستجوكنيد كه چه كسي امسال جايزه ي برترين مديريت محتوا روگرفته. قطعاً كساني كه اين انتخاب رو انجام دادند بيشتر از شماتحقيق كرده. درسته؟
از 100 بهش 40 میدم
حيف شد كه داوري مسابقات تموم شده. ايشالله سال بعد از نظرات شماهم استفاده ميكنيم(شوخي كردم)

مطلب ارسالی رو واسه کاربری که ثبت نام نکرده نشون بدم
به مديريت مطالبتون بريد و بررسي كنيد كه مطالب براي چه كساني قابل نمايشه.
اين مشكل رو با همه ي مطالب داريد يا بعضي از مطالب اين مشكل رو داره؟

موفق باشيد