باید جداول دیتابیس رو با استفاده از کلید خارجی به هم متصل کنید.
اطلاعی از Mysql ندارم اما اگر لازم میدونید با SQL توضیح بدم.

باید جداول دیتابیس رو با استفاده از کلید خارجی به هم متصل کنید.
اطلاعی از Mysql ندارم اما اگر لازم میدونید با SQL توضیح بدم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
واسه چی؟ مگه از یه دیتابیس مشترک استفاده میشه یعنی همه ساب دامین ها از یه دیتابیس استفاده می کنن؟نوشته اصلی توسط payam.hayati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من مطمئنم جوملا برای این مسئله به این مهمی یه راه حل منطقی و بی دردسر داره و کار رو به برنامه نویس و طراح دیتابیس واگذار نمیکنه!
لطفا راهنمایی کنید من احساس میکنم یه پلاگینی چیزی واسه این کار باید باشه!
سلام
امكان ادغام چند جوملا با هم به سختي امكان پذيره ونياز به دانش تخصصي توي اين زمينه داره
اطلاعات ديتابيس توي فايل configuration.php نوشتهميشه و براي هرجوملايي يه فايل به اين شكل ساخته شده
البته ميشهاز ترفندهايي هم استفادهكرد
مثلاً :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رو به
forum.domain.com
ريدايركتكنيد
به همين راحتي با يك جوملا كار شما راه ميفته
موفق باشيد
مرسی . اما با این راه حل فرضا اگر واسه سایت اصلی مشکلی پیش بیاد همه ی ساب دامین ها هم تحت تاثیر قرار میگیرن .نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من به این دلیل از ساب دامین استفاده کردم که در صورت بروز مشکل برای سایت اصلی، کل بخش های ما از کار نیوفته .
اگر امکان ادغام جوملاها مشکله یه راه حلی لطفا ارائه بدین که مثلا همه ساب دامین ها از یه جوملا استفاده کنن یا از یه بانک اطلاعاتی استفاده کنن.
در مورد افزونه ها فکر نمیکنم جیزی پیدا کنید نه از یک دیتابیس استفاده نمیشه مثلا" اگر سه دیتابیس داشته باشید ، در هر سه جدولی برای کاربران وجود داره که میشه یکی از فیلدهای جدول رو مثل ایمیل به عنوان کلید خارجی در هر سه دیتابیس مشخص کنید که میشه همون database Diagram بدین صورت هر بار که کاربر لاگین میشه در هر سه جدول مربوط دیتابیس ها لاگین شده.نوشته اصلی توسط siasia [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتي كه مشكلي براي يك جوملا پيش بياد براي اون ساب دامين هممشكل پيش مياد.اگر امکان ادغام جوملاها مشکله یه راه حلی لطفا ارائه بدین که مثلا همه ساب دامین ها از یه جوملا استفاده کنن یا از یه بانک اطلاعاتی استفاده کنن.
امكان ادغام چند جوملا با همديگه به اين سادگي ها نيست
البته جوملا متن بازه و ميشه تغييراتي توي برنامه نويسي بديد
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)