-
سلام مجدد یک اشتباه شده من منظورم نرم افزار ونپ بود. نه وردپرس ببخشید. حالا سوالم رو اینطوری می پرسم مگه برای استفاده از جوملا نباید از نرم افزار ونپ یا هاست استفاده کرد؟
من از نرم افزار ونپ استفاده می کنم .آدرس سایتی هم که دادم نه اینکه این سایت نوشته شده نه .مرحله آخر نصب جوملا از شما آدرس سایت می خواهد من اون آدرس رو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دادم اینم چون عزیزی به نام کیان فرمودند گفتم .فکر کنم بد گفتم و شما دوستان هم بد متوجه شدین بازم ببخشین
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-17-2012 07:25 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود
دوست عزیز ونپ نه درتش ومپ هست
در مرحله اخر ادرس میخواد !!!!!!!!!!!!!!!! یا اسم سایت ؟؟؟
اموزش زیر را مطالعه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در ضمن اسم بنده هم علی هست
-
-
دوست عزیز علی جان شرمنده مرحله آخر هم آدرس سایت می خواهد حرف شمادرست مراحل نصب ومپ و جوملا رو هم دقیقا طبق فایلی که شما فرستادین انجام دادم صفحه مدیریت هم طبق فایلی که فرستادین باز می شه الان فقط صفحه نمایش هست که مشکل داره و وقتی در قسمت مدیریت روی دکمه نمایش سایت می زنم یک صفحه باز می شه که چیزی در اون نیست فقط یک عکس از جوملا و قسمتی که نام کاربری و رمز عبور می خواهد ولی چیزی دیگری در اون نیست
-
-
درود
درسته چون شما نصب اطلاعات نمونه را نزدید . حالا باید کتاب جوملا را دانلود و مطالعه کنید . اگر هم با جوملا اشنا هستید نیازی به این کار نیست .
خوب مجموعه ایجاد کنید و مطالب را در سایت قرار دهید تا نمایش داده شود .
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)