-
مشکل عجیب سایت
من به یه مشکل عجیب برخورد کردم سایتم که هنوز در درست ساخته و مطلبی توش نگذاشتم (بسته هست در اصل) ***** شده اونم وقتی که اینطور میخوام وارد بشم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی وقتی اون سه حرف www رو برمیدارم راحت میره تو سایت یعنی وقتی onehellsing.ir هست میره توش ..این چه جوریاست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فیتر شده
onehellsing.ir بازه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-17-2012 09:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
onehellsing
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من به یه مشکل عجیب برخورد کردم سایتم که هنوز در درست ساخته و مطلبی توش نگذاشتم (بسته هست در اصل) ***** شده اونم وقتی که اینطور میخوام وارد بشم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ولی وقتی اون سه حرف www رو برمیدارم راحت میره تو سایت یعنی وقتی onehellsing.ir هست میره توش ..این چه جوریاست؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] فیتر شده
onehellsing.ir بازه
در هر دو حالت سایتتون بسته هست
این تنظیمات معمولا مربوط به dns record هاست که از طریق هاستتون انجام میشه
میتونید با مدیر هاستینگتون تماسی بگیرید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)